Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Unirea Păuleşti învinge liderul Victoria Apa, după un meci cu multe goluri

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Rezultatele din seriile Ligii a IV-a, etapa a 17-a

Schamagosch Ciumeşti
Schamagosch Ciumeşti

Sfârşitul de săptămână ne-a oferit meciurile etapei a 17-a din seriile Ligii a IV-a. În Seria A, liderul din Apa s-a împiedicat pe terenul Unirii Păuleşti.

S-au înscris foarte multe goluri, dar gazdele au câştigat la limită. De menţionat că Apa a condus la pauză cu 4-3. Chiar dacă a pierdut, Apa rămâne pe primul loc şi are un avans de cinci puncte. Mai sunt de jucat 5 etape din sezonul 2015-2016. O altă surpriză s-a înregistrat pe terenul Voinţei Lazuri. Gazdele au remizat cu vice-liderul AS Livada.

În Seria B, primele patru clasate au obţinut cele trei puncte, iar următoarele clasate, Berveni şi Sanislău, au terminat la egalitate, singura remiză a etapei. Şi în această serie liderul are un avans de cinci puncte.Picture 1 Picture 2

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Felicitari arbitrului Schwartzkopf , care a facut tot posibilul ca Livada sa nu castige pe terenul celor din Lazuri . Un gol cat se poate de valabil in ultimele minute pentru Livada , anulat pe motiv inexistent de offside. Dar asta e cand arbitrii se tem de organizatorii gazdelor ..

Lasă un răspuns