Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Real Andrid este a doua echipă care a obținut dreptul de a juca în Liga a IV-a Elite

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

S-a terminat sezonul în eșalonul secund al fotbalului sătmărean

andridSezonul 2015-2016 din seriile Ligii a IV-a la fotbal s-a încheiat duminică odată cu etapa a 22-a.

Dacă sâmbătă s-a decis campioana în Seria A, Victoria Apa, despre care am și scris, duminică s-a stabilit și campioana din Seria B. Real Andrid a bătut la limită, scor 1-0, pe Olimpia Domănești și astfel și-a asigurat primul loc în clasament, respectiv biletul de promovare în Liga a IV-a Elite.

sanislauA fost sărbătoare pe majoritatea terenurilor din campionat, dat fiind faptul că s-a terminat sezonul. Au fost premiați jucătorii care au excelat de-a lungul campionatului. Un exemplu vine și de la Sanislău unde Recolta a încheiat pe locul 6 în serie. De menționat că această echipă nu a pierdut niciun pe teren propriu, iar duminică a câștigat cu 5-2 în fața echipei Frohlich Foieni. Două dintre reușitele Recoltei i-au aparținut lui Cătălin Meseșan (foto), golgheterul echipei cu 12 reușite în campionat, dar are și un hattrick în Cupa României, faza județeană.

Una peste alta, sezonul Ligii a IV-a a fost unul destul de echilibrat în ambele serii. Dovadă și faptul că totul s-a decis în ultima rundă. Un parcurs bun în Seria A l-a avut și Energia Negrești, echipă care credem că va fi principala candidată la primul loc în sezonul următor.

Rămâne să vedem cum vor arăta cele două serii din sezonul următor, așteptăm și Adunarea Generală AJF Satu Mare, ediția vară 2016.Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

Lasă un răspuns