Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Toate speranțele românilor se leagă de o victorie cu Albania

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

România – Albania, duminică de la ora 22.00, la Lyon

romania 2Etapa a treia din faza grupelor la Euro 2016 se va deschide duminică cu ultimele două meciuri din Grupa A. România întâlnește Albania, avem ultima șansă în care putem să demonstrăm că merităm calificarea în optimi. Iar pentru asta avem nevoie obligatoriu de o victorie.

Chiar și cu trei puncte, românii nu sunt siguri de calificarea în faza următoare. Depindem de rezultatul meciului Elveția – Franța, iar dacă cumva vom rămâne pe locul 3 și după această etapă, va trebui să mai așteptăm rezultatele din celelalte grupe, în speranța că România va prinde unul dintre cele patru locuri 3 care duc mai departe.

Duminică, pe Stade des Lumieres din Lyon, România se va afla față în față cu Albania. Este echipa fără niciun punct din grupă și care nu a reușit să marcheze în meciurile cu Elveția (0-1) și Franța (0-2). Dar în cele două jocuri albanezii au demonstrat că sunt puternici, agresivi și că știu să se apere. România s-a ținut tare în meciul de deschidere, dar a dezamăgit cu Elveția. Ce va fi duminică? Așteptăm cu nerăbdare meciul, suntem curioși și formula pe care o va folosi Anghel Iordănescu. După meciul cu francezii a făcut patru schimbări. Iar duminică s-ar putea să-i vedem în acțiune, din primul minut, și pe Stanciu și Sânmărtean.

“Trebuie să avem răbdare și să ținem cont că și ei au nevoie de victorie. Un egal nu ajută pe nimeni. Va fi pe viață și pe moarte și vom face totul pentru victorie”, a declarat Florin Andone zilele trecute.

Formații probabile:
România: Tătărușanu – Săpunaru, D. Grigore, Chiricheș, Filip, Hoban, Stanciu, Popa, Sânmărtean, Stancu, Andone.
Albania: Bericha – Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli, Roschi, Cana, Kukeli, T. Xhaka, Lenjani, Sadiku.

Meciul de la Lyon îl va avea la centru pe arbitrul ceh Pavel Kralovec și va fi ajutat la margini de Roman Slysko și Tomas Mokrusch. Adiționali au fost delegați Petr Ardeleanu și Michal Patak. Pe teritoriul României, partida va putea fi urmărită în direct pe Pro TV și Dolce Sport.

Tot de la ora 22.00 se va juca duminică și meciul dintre Elveția și Franța.
Grupa A
1. Franţa 2 2 0 0 4-1 6
2. Elveţia 2 1 1 0 2-1 4
3. România 2 0 1 1 2-3 1
4. Albania 2 0 0 2 0-3 0

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Iar sunteti cu calculele……poate aveti asteptari mult prea mari de la aceasta echipa mediocra al romanilor. Albania are jucatori mai valorosi decat ai vostri care joaca in campionate puternice din vestul Europei ! nu in Africa si China sau care sterg de praf bancile de rezerve pe unde ar trebui sa joace !. Stau mai bine si la capitolul conditie fizica ! fata de ai vostri care rezista la efort cam 60 de minute. Ar fi o minune sa-i bateti dar cum se zice,…., speranta moare ultima !.

Lasă un răspuns