Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CS Sakura Carei a participat la stagiu de pregătire puternic

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

karateAsociația CS Sakura Carei a participat în perioada 26 iunie – 1 iulie la un stagiu de pregătire în stațiunea Jupiter. Cantonamentul a fost organizat de Federația Română de Arte Marțiale, departamentul SKDUN, iar antrenamentele au fost conduse de Shihan Aurel Pătru, maestru de karate 7 dan.

Pe malul Mării Negre s-au antrenat zilnic peste 90 de karateka din toată țara. Aceștia au combinat utilul cu plăcutul, pe lângă antrenamente au avut timp suficient de plajă, baie și distracție.

Pentru Vivien Knecht, Șerban Mateș, Edvin Medvei și Ingrid Engber acest stagiu a fost foarte important deoarece cei patru karateka au dat examen de grad. Comisia de examinare condusa de Aurel Pătru a decis ca acești sportivi au valoarea necesară pentru a urca o treapta. Vivien, Șerban și Edvin au obținut gradul 1 dan (centura neagră), iar instructoarea clubului careian, Ingrid a obținut gradul de 2 dan. Cei patru karateka au fost pregătiți pentru examen de Gheorghe Daraban maestru 5 dan, antrenorul principal al Asociației CS Sakura Carei.

Careienii vor continua antrenamentele în luna iulie, iar in perioada de 31 iulie – 6 august vor participa la stagiul Karate Summer Camp organizat la Carei de clubul Karate Do B.F.K.S Carei. În luna august este programată o scurtă vacanță, după care se vor relua antrenamentele, pentru că în septembrie începe sezonul competitional, iar in 7-9 octombrie va avea loc în Burgas (Bulgaria) Campionatul Mondial Karate Shotokan SKDUN unde mai multi sportivi din cadrul CS Sakura Carei, selectionați de Shihan Aurel Pătru ,vor face parte din lotul național al României.

Careienii aduc mulțimiri sponsorilor pentru ajutorul financiar acordat asociației și totodată se aduc mulțumiri părinților sportivilor pentru ajutorul acordat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns