Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jurnalistul Octavian Butuza din Baia Mare s-a sinucis în parcarea unui supermarket

Octavian Butuza
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Octavian Butuza
Octavian Butuza

Octavian Butuza, un cunoscut jurnalist maramureşean, s-a sinucis joi seara. Trupul a fost găsit fără viaţă în maşina sa în parcarea unui supermarket din oraş.

Jurnalistul a lăsat şi o scrisoare de adio în care aduce acuzaţii grave primarului arestat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş şi Episcopului Maramureşului şi Sătmarului, Justin. 

Butuza transmite că a făcut acest gest, deoarece a fost lăsat pe drumuri de mama şi fratele său acum mai mulţi ani. Acesta stătea cu chirie şi nu reuşea să se întreţină singur. În luna iulia datoriile lui ar fi ajuns la 13.700 de lei.

Jurnalistul era bolnav, iar spre finalul scrisorii mărturiseşte că a încercat toate leacurile. Totdată, el a cerut să fie sunată fiica lui imediat cum trupul neînsufleţit va fi găsit.

În scrisoarea de adio, Butuza îl acuză pe primarul arestat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care s-ar fi folosit de jurnalist. El spune că toate articolele pe care Cherecheş le semna în ziare erau scrise de el şi nu ar fi primit niciun ban pentru acest favor.

Totodată, el aduce acuzaţii grave şi cu privire la Episcopul Iustin, pe care îl prezintă ca fiind un “huligan” şi un “bandit”. Butuza spune că acesta ar fi nenorocit o femeie cu care avea o relaţie. În urma acestui scandal, femeia ar fi încercat să se sinucidă şi a rămas mutilată.

Jurnalistul mai spune că primarul Cherecheş i-ar fi dat sume enorme de bani Episcopului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Din articol am impresia ca acest ziarist nu a stiut sa traiasca. De ce a lasat pe primar sa se foloseasca de el fara sa-l plateasca ?. Eu nici nu ma apucam de articolele lui pana nu-mi punea banii ceruti jos pe masa sau macar un avans !. Favorul fara bani era slabiciunea/prostia lui !, in viata totul se plateste !!. Daca asa muncea ( pe favoruri) nici bani nu avea cum sa aiba. Daca a decis sa se sinucida macar putea sa ne faca un ultim favor si noua scapandu-ne de un Sobolan “huligan si/sau bandit” care nenoroceste societatea trimitandu-l inaintea lui pe lumea cealalta si astfel macar ar fi facut un bine si pt. noi !.

  2. Măi, anonimule, dacă tăceai, nu ți se vedeau greșelile de exprimare. Nu-ți dori să nu ai cu ce să-ți cumperi medicamentele (sau ți se pare că sunt gratuite?) că s-ar putea ca dorința să ți se îndeplinească! Spurcat mai băsădești!

Lasă un răspuns