Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Restricţii de circulaţie, la limită cu judeţul Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Restrictii de circulatie in judetul Satu Mare
Restrictii de circulatie in judetul Satu Mare

      S-au instituit restricţii de circulaţie pe două tronsoane de drum judeţean din Maramureş, care se află la limita cu judeţul Satu Mare. Acestea se aplică pe DJ 193E Fărcaşa limita cu judeţul Satu Mare, respectiv pe DJ 108P legătură interioară cu DJ 108D Bicaz pentru vehiculele rutiere cu masa totală admisă mai mare de 22 de tone.

De asemenea, se instituie restricţii de circulaţie pe DJ 108P, tronson interior DJ 108D – limită cu judeţul Satu Mare, pentru vehiculele rutiere cu aceeaşi masă totală admisă. Starea asfaltului este în degradare avansată în această zonă, cu precădere din cauza transportului intens de materiale de carieră şi balastieră.

Variante de rute alternative propuse sunt Ardusat (DJ 193-Crucişor DJ 193B) respectiv Cehu Silvaniei (DJ 108D) – Hodod (DJ 196). Restricţiile sunt valabile până la sfârşitul anului.

Decizia a fost luată după ce reprezentanţii societăţii Drumuri şi Poduri care administrează cele două sectoare de drum au sesizat factorii responsabili că starea tehnică a acestora nu corespunde cerinţelor, mai cu seamă că în zonă traficul greu este intens.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)