Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Simpozionul de artă contemporană DFEWA începe vineri la Ardud

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cetatea Ardud
Cetatea Ardud

Începând de vineri, 9 septembrie, timp de o săptămână, la Ardud are loc Simpozionul Internațional de Artă Contemporană DFEWA – Dorothea Fleiss & East West Artists.

Vernisajul expoziției cu lucrările realizate în această perioadă va avea loc în ziua de 16 septembrie, ora 17, la Muzeul de Artă Contemporană DFEWA din Cetatea Ardud. Curatorul expoziției și principalul organizator, Dorothea Fleiss, îi va avea ca asistenți pe Virginia Pişcorean și pe Susana Fleiss.

Printre artiștii români invitați se numără Aurelian Busuioc, Vioara Bara, Camil Mihăescu, Horea T. Sălăgean, Andrea Tămășan, Bernard Naghi, Șerban Roșca. Vor participa și artiști din SUA, Irak, Chile, Ungaria, Polonia, India, Serbia. Vor participa și istoricii de artă Adina Scutelnicu și Tiberiu Alexa.

Proiectul DFEWA a fost inițiat în anii ’90 de artista Dorothea Fleiss, născută la Carei și stabilită în Germania, care a inițiat evenimente culturale sub aceeași titulatură la New York, Stuttgart, Valparaiso, Budapesta, Qinhuagdao ș.a.
Vasile A.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns