Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gorghiu crede că denunţul lui Ghiţă e o diversiune

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu consideră că autodenunţul lui Sebastian Ghiţă despre raportul de expertiză privind teza de doctorat a Codruţei Kovesi este ”o diversiune” făcută de persoane care ”au anumite calităţi în dosare”.
”Dacă ar trebui să traduc ce spune domnul Ghiţă, asta spune: eu, cetăţeanul de pe stradă, cu sprijinul premierului de la acel moment am realizat o asemenea faptă. Cred că acest demers este justificat de un interes direct şi de o calitate pe care domnia sa o are în diverse dosare penale, nimic mai mult. Este doar o cacealma, un lucru pe care cred eu că, din păcate, o să-l comentăm prea mult sau mai mult decât ar fi necesar. Vom vedea ce vor decide instituţiile care vor analiza acest autodenunţ, dar, repet, îl consider o diversiune”, a declarat Alina Gorghiu în cadrul unei emisiuni televizate, citată de Mediafax.

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ în care susţine că, împreună cu mai mulţi demnitari ai statului român, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiză a tezei de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns