Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Artistul fotograf Bernard Naghi va expune de sâmbătă la Carei

Afişul expoziţiei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Afişul expoziţiei
Afişul expoziţiei

Sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 16.00, în Sala de Expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică a artistului careian Bernard Naghi, intitulată „Complementaris”.

Sunt o serie de fotografii realizate pe mediu analog care ilustrează misticitatea şi simbolistica fructelor într-un contrast complementar cu trupul feminin. Tehnica este realizată prin cele mai populare medii analog: fotografia analog color, alb negru, polaroid şi chiar mărirea negativelor pe suport de hârtie argentic.

În deschiderea evenimentului, Vitéz Júlia şi Putovits Ábel vor susţine un performance muzical. Prezintă Adrian Ştefănuţi. Manifestarea este organizată cu sprijinul Direcţiei de Cultură a Municipiului Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Elevii clasei a XII-a B de la Liceul cu Program Sportiv, inspirați la „Ziua porților deschise” organizată de pompieri

Elevii clasei a XII-a B de la Liceul cu Program Sportiv au explorat oportunitățile de carieră la „Ziua porților deschise” a pompierilor.

Elevii din clasa a XII-a B au avut parte de o experiență memorabilă și inspirațională cu ocazia „Zilei porților deschise” organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pentru a sărbători Ziua Pompierilor. Acest eveniment special a avut loc în cadrul unei inițiative de orientare profesională, menită să le ofere tinerilor șansa de a descoperi noi oportunități de carieră într-un domeniu esențial pentru siguranța comunității.

Toate blocurile din Negrești-Oaș vor fi reabilitate termic

MODERNIZARE ȘI ANVELOPARE

Toate blocurile din Negrești-Oaș vor fi reabilitate termic

Toate blocurile din Negrești-Oaș vor avea fațadă nouă grație reabilitării termice prin care vor trece. Anunțul a fost făcut de primărița Aurelia Fedorca, în cadrul unei conferințe de presă, prin care a informat că blocurile de pe Aleea Trandafirilor, respectiv străzile Victoriei și Livezilor vor fi următoarele care vor beneficia de lucrări de eficientizare energetică, prin PNRR.