Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Poliţia din Satu Mare nu-i deranjează pe hoţi în weekend

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

hot-de-buzunareCine vrea să fure trebuie să ştie că zilele cele mai potrivite sunt la sfârşitul săptămânii. În Satu Mare, hoţii de sâmbătă sunt căutaţi de poliţie abia luni. Nu ştim ce se întâmplă cu hoţii de duminică. Probabil poliţia nici nu se mai deranjează să primească sesizările. Dacă vi se întâmplă să fiţi călcaţi de hoţi duminica, dragi cetăţeni mai bine vă adresaţi preoţilor, că doar ei lucrează duminica.

Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, 29 octombrie. Un hoţ a intrat într-un local, i-a furat telefonul unui ospătar, plus 300 lei, şi a plecat. Omul a anunţat poliţia. Un organ de poliţie s-a şi deplasat la faţa locului. I s-a prezentat cazul, i s-au arătat imaginile pe camerele de luat vederi, pe care se vedea foarte clar faţa hoţului, însă surpriză: abia luni se pune în mişcare poliţia. Până luni, hoţul poate pleca în celălalt capăt de ţară. Cu alte cuvinte, sâmbăta şi duminica sunt zile în care la poliţie se lucrează numai aşa, de suprafaţă. Acest lucru îl ştiu foarte bine şi hoţii. Din cauza programului scurt pe care şi l-au făcut poliţiştii sunt atâtea cazuri de furturi nerezolvate.

Dacă aşa scrie la lege nu avem ce spune. Dacă şefii poliţiei au făcut un astfel de program atunci este bai mare. Ceva trebuie schimbat. Şefii, mentalitatea sau programul. Dar până una alta, succes la furat domnilor hoţi. Dar aveţi grijă, acţionaţi doar sâmbăta şi duminica pentru că în aceste zile poliţia nu vă caută, chiar dacă vă vede pe camerele de luat vederi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

17 comentarii

  1. Nu stiu cine plateste niste angajati doar ca sa se plimbe nonsalant, discutand intre ei si neprivind nici in stanga, nici in dreapta. Intre timp, ca un glas de pasarele, se aude un zumzet cunoscut de toata lumea: tzygy… Iar plimbăreții…se plimbă plimbându-se în continuare. Nu aud nimic, nici macar …tzygy.
    Ei, și ce dacă? Nu-i niciun bai, bai este că polițiștii sunt plătiți din banii noștri să ne amendeze tot pe noi! Unde-i gheșeftul? La ei în buzunar!

  2. daca ai fi activ si la locul de munca cum ești inclusiv pe retelele de socializare ar fi altceva, dar tu ești cu “bla,bla….” si atât + barfe la adresa colegilor scoase in vazduh mai ceva ca fumul din furnalele HUNEDORENE, care polueaza. Alooo !!!!! Aude cinema de la ecologisti!!!! Poate scapă satmarul de neaveniti,ori cineva ii pune odată la punct.

  3. Apropo’,am postat un comentariu care mi-a fost “sters” si care “suna” cam asa-De ce scrieti aberatii?!Chiar in noaptea de sambata spre duminica hotul a fost prins de catre politistii CARE MUNCESC SI IN WEEKEND! Daca fapta se intampla in alt loc si nu la Poesis,va mai interesa subiectul?

  4. Apropo,da pista pentru bicicliști transformată de felcer in parcare pentru multele lui mașini obținute legal ,nu se sesizează nici un organ competent-incompetent ,Măcar publicați cîtă chirie se plătește pentru pentru sfidare .

  5. Va rog sa fiti realisti: politistii obosesc stand la pândă in masina si vânând oamenii care se grabesc sa ajunga la munca sau acasa trecand pe unde trec de 30 de ani, dar unde cei in drept refuza sa puna ZEBRA. De ce? DE AIA! Daca ar fi zebra, cum ar mai putea bietii politisti sa stea in masina si ”sa lucreze”. Nu e nevoie de raspuns. Deci, fiti intelegatori!
    In orice caz, as vrea un raspuns la intrebările: de cate zebre are nevoie pe o strada o societate civilizata? Cine stabileste acest număr si in functie de ce?

Lasă un răspuns