Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La mulți ani, Mircea Bolba!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

bolbaCând spui Mircea Bolba te gândești imediat la Olimpia, la anii de glorie ai fotbalului sătmărean. Am spus “ani de glorie” pentru că, așa cum în fotbalul autohton a existat o generație de aur, așa a fost una și în fotbalul sătmărean, generația anilor 1970-1980. Iar Mircea Bolba a făcut parte din acea generație.

Iar pe lângă Olimpia, Bolba a jucat la echipe de top din România, Steaua, Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș, FC Bihor.
Mai mult decât atât, Mircea Bolba este singurul sătmărean medaliat la un campionat mondial de fotbal. El are în palmares o medalie cucerită la C.M. tineret din 1980 când, în îndepărtata Australie, România a cucerit medalia de bronz.
De 20 de ani și-a pus ghetele în cui, dedicându-se antrenoratului. A fost secund la ultima apariție a Olimpiei în Divizia A, a fost principal de mai multe ori al echipei sătmărene, dar și la FC Baia Mare, Someșul, Armătura Zalău, Șimleu, Sticla Turda etc, iar cum este antrenor la juniorii Olimpiei.

La ceas aniversar, în ziua în care împlinește 55 de ani, îi urăm lui Mircea Bolba multă sănătate, prosperitate, viață lungă și să crească un atacant cel puțin de anvergura lui.
La Mulți Ani!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

Lasă un răspuns