Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Profesoara Anișoara Boitor este noul inspector şcolar general adjunct

Anisoara Boitor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Anisoara Boitor
Anisoara Boitor

Vineri, în sala multimedia a Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Anișoara Boitor a fost instalată în funcţia de inspector şcolar general adjunct şi are ca resort domeniul management.

Ea este profesoară de limba română şi provine de la Liceul Tehnologic Petru Cupcea Supuru de Jos. Face parte din Corpul Naţional al Experţilor în Management Educaţional. După ce a fost prezentată de Călin Durla, inspector şcolar general, Dan Zeicu, directorul de cancelarie al prefectului, a dat citire ordinului de numire pentru inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare. Cu această numire, organigrama la conducerea Inspectoratului Şcolar este completă, cu precizarea că pe ambele posturi de inspector şcolar general adjunct s-au făcut numiri cu delegaţie. Pe celălalt post de inspector şcolar general adjunct figurează Mariana Brumboiu. Posturile lor sunt valabile până la promovarea prin concurs a unui nou candidat. Ministerul Educaţiei a organizat de trei ori concurs pentru posturile vacante de inspector şcolar general adjunct, însă niciun candidat nu a obţinut punctajul necesar pentru a promova toate probele.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

13 comentarii

  1. @mimi & SoGolan. La proba scrisă pentru concursul de directori a obținut un punctaj mare.
    @mako Numirile se fac politic precum știi. La concursul pentru postul de inspector școlar adjunct se pot prezenta toți profesorii care îndeplinesc condițiile legale. Nu interzice nimeni nimănui să participe la concurs.
    P.S. Nu am nimic cu persoana numită, dar probabil PNL înțelege astfel depolitizarea sistemului de educație…
    Mult succes!

Lasă un răspuns