Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mannequin challenge și flashmob la Școala Gimnazială „Lucian Blaga“

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Școala Gimnazială „Lucian Blaga“ a desfășurat joi, 17 noiembrie, o activitate educativă sub genericul Împreună pentru pace.


Elevii implicați în proiectul Erasmus+ “Hands in hands”, coordonat de profesoara Sorana Bojuc-Teodorescu, au avut ideea de a pregăti în „Săptămâna Educaţiei Globale“ un mannequin challenge și un flashmob. Ei au înlocuit astfel tradiționalele serbări școlare cu o activitate interesantă.
Totul a început sub forma unei activități obișnuite, în care un prezentator anunță ce eveniment se marchează, dar a continuat cu un mannequin challenge și cu un flashmob. În acest context, melodiile alese de elevi, “Somewhere over the Rainbow” (interpetată de Israel Kamakawiwo’ole și “Happy” (cunoscuta melodie a lui Pharrell Williams), au pus în lumină ideea că se dorește o lume în care să se respecte cu sfințenie pacea, iubirea, șansa de a te bucura de o nouă și minunată zi. Elevii au pregătit pentru mannequin challenge și desene, în care fie au scris cuvântul pace în mai multe limbi, fie au schițat diverse simboluri ale păcii. Toate cadrele didactice au apreciat ideea elevilor și i-au sprijinit în organizarea activității.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesoara Carmen Pop, coordonator pentru programe şi proiecte educative al Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga“.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns