Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dacian Cioloş vrea 4-6 ministere de la PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Dacian Cioloş a anunţat că vrea să păstreze într-un viitor Guvern un număr de 4-6 actuali miniştri tehnocraţi şi că a negociat cu PNL şi USR să aibă “ultimul cuvânt” cu privire la numele tuturor viitorilor miniştri.

“Sunt câțiva miniștri cu care voi dori să continui. N-aș da deocamdată niciun exemplu, pentru că eu vreau să discutăm de lucruri concrete, nu de pasărea de pe gard. O să vedem după alegeri care va fi configurația. Sunt 4-6 miniștri cu care aș continua”, a declarat Cioloş la republica.ro.

Întrebat dacă Guvernul îl va face el sau partidele care vor forma majoritatea parlamentară, Cioloş a spus că partidele vor propune miniştri dar ultimul cuvânt cu privire la numele demnitarilor din Guvern îl va avea el.

“Eu cred că Guvernul trebuie făcut împreună de cei care dau susținerea în Parlament și cel care-l conduce. Eu am spus-o partidelor: îmi doresc să am ultimul cuvânt asupra tuturor membrilor echipei. Pentru mine e foarte importantă echipa, dincolo de calitatea individuală, de integritatea și de profesionalismul fiecăruia separat. Din experiența de management de până acum, am constatat că echipa e esențială. Și mai ales la nivelul guvernului, pentru a duce la bun sfârșit un program de reforme, dincolo de susținerea politică, membrii Guvernului trebuie să lucreze în echipă”, a explicat premierul

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns