Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Două meciuri cu Fehergyarmat pentru CSM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Handbaliștii de la CSM Satu Mare își continuă pregătirile și așteaptă cu speranțe de mai bine începerea sezonului oficial.

Astfel, echipa pregătită de Iuliu Varady va juca sâmbătă două meciuri amicale cu echipa din Fehergyarmat care activează în Liga a III-a din Ungaria. Unul dintre meciuri se va juca dimineața, iar al doilea după amiază. Din lotul care se deplasează în Ungaria nu fac parte cei “stranieri”, Lazici, Campar și Trifunovici, cei trei fiind în așteptarea vizei de intrare în România.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. mai florine tu prea multe vrei sa sti! csm-ul e o afacere de familie! fogel e nasul lui kereskeny, yldyko e concubina lui fogel si contabila clubului, stefanescu e ,,badygardul” lui fogel adica……. lui, daca o luam dupa lege e conflict de interese clubul csm! astia sunt toti care cheltue miliarde de lei vechi din banii publici! pana cand mai tine jocul asta? trezitiva oameni buni!!!

  2. daca varady a declarat ca vrea sa scape de baraj jucand cu fehergyarmat inseamna ca nu are nimic comun cu acest sport numit HANDBAL e la fel de profesionist si el ca si presedintele! totusi d-le Demian asteptam si noi cotizantii din satu mare sa faceti publice salariile de la csm sa vedem si noi la asa performanta merita salariile sportivii si conducerea adica fogel si concubina!!! in 2012 septembrie era un articol si o poza cu fogel mort de beat cerandule socoteala pe teren arbitriilor la un meci de baschet in pro sport si dupa 4 ani e pus inapoi in functie de prietenul lui kereskeny! isi bat joc de banii publici si orasul e vraiste!!! cand o sa fie gata podul?

Lasă un răspuns