Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informația Zilei 27.02

Ne aflăm în zodia PEȘTI

BERBEC. Ți se prevestește o zi minunată pentru astăzi, însă, nu pentru că ți se va oferi vreun motiv special de bucurie. Tu știi să te bucuri chiar și de micile plăceri ale vieții, de vreme, de primăvară, de prezența celor dragi și asta îți îndulcește ziua.

TAUR. Presimțirile tale îți atrag atenția asupra adevăratelor intenții ale unui amic, o voce interioară parcă îți șoptește că nu spune tocmai adevărul. Dacă ai dubii față de vorbele sale, nu e nevoie să-i spui pe față ce gândești, totul e, să fii mai precaut.

GEMENI. Atmosfera aceasta de primăvară pune stăpânire pe întreaga ta ființă și te comporți de parcă ai fi total lipsit de griji. Găsești motiv de distracție în toate, primești cu bucurie semnele de simpatie de la toți și știi să oferi un zâmbet tuturor.

RAC. Te îndrepți spre un mare rezultat, care, dacă va deveni într-un timp cât mai scurt realitate, te va face foarte fericit. Concentrează-te asupra țelului propus, nu bagateliza lucrurile oricât de ușoare ar părea ele, pentru a nu scăpa niciun detaliu.

LEU. Primești o veste excepțională, tocmai când aveai mai mare nevoie de ea, iar mesagerul acestuia va deveni erul zilei în ochii tăi. Îți va câștiga recunoștința și prietenia, deoarece rolul său, acum, e mai mult decât benefic pentru activitatea ta.

FECIOARĂ. Ideile pe care le prezinți lumii sunt foarte valoroase, așa că nu oferi prea multe amănunte, nu cumva să ți le fure cineva și să o valorifice el mai repede decât tine. Prezintă-le doar sumar, dar detaliile mai importante ține-le pentru tine. 

BALANȚĂ. Nu acorda multă atenție celor pesimiști, deoarece te pot împiedica în planurile tale. Te trag înapoi, îți sugerează și ție că ceea ce ai de gând să faci nu are sorți de izbândă, deci ar fi mai bine să eviți orice colaborare cu acești oameni.

SCORPION. Te comporți ciudat în ultima vreme, ești cam agitat, iar cei din jur nu înțeleg ce se întâmplă cu tine. În mod normal, tu ești o fire mult mai veselă, dar se pare că acum un sentiment ne mai simțit demult îți poate tulbura liniștea sufletească.

SĂGETĂTOR. În munca ta de astăzi nu te aștepta la rezultate imediate, pentru că te-ai legat la cap cu o acțiune de durată. Însă, vu răbdarea și cu perseverența ta vei avea parte, la sfârșit, de o răsplată pe măsiură și de o satisfacție imensă a reușitei.

CAPRICORN. Ți s-a încredințat o sarcină specială, pentru care tu ai fost găsit cel mai potrivit. Competența ta profesională a fost remarcată de șefii tăi, care se pare că au scopuri mari cu tine, iar munca pe care o faci acum, ar putea să fie o probă.

VĂRSĂTOR. Muncești mult, dar ești motivat de profitul care te așteaptă la finalul acestor eforturi. Merită să tragi tare și să investești timp și energie în acest proiect, chiar dacă drumul de parcurs este lung și anevoios, dar și venitul va fi pe măsură.

PEȘTI. Trebuie să iei o decizie fermă azi, pentru că inima îți spune să mergi mai departe pe o anumită cale, în timp ce mintea ta se opune vehement. Greu de crezut că vei găsi o cale de mijloc care să le împace pe ambele, dar totuși, tu vei reuși.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP 22.07
 Cel mai bun lucru este să vă calmați, să fiți toleranți și în orice situație

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 29.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR