Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

România a făcut egal cu Danemarca la Cluj

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cadrul etapei a 5-a din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale, România a remizat duminică seara în fața Danemarcei. Aproape 27.000 de români nu au fost în stare să învingă 11 danezi, iar meciul s-a încheiat cu o remiză albă.

Un egal care ne menține pe locul 4 în clasament. Cele mai mari ocazii au fost irosite de Keșeru în prima repriză, dar se pare că numărul purtat pe tricou i-a adus ghinion. Dar și Danemarca putea să plece cu toate punctele de pe Cluj Arena. Tricolorii se pot considera norocoși pentru punctul obținut. În celelalte meciuri ale grupei Polonia a învins cu 2-1 pe Muntenegru, iar Armenia a bătut Kazahstan cu 2-0.

Pentru România urmează meciul din Polonia din 10 iunie.

Clasament: 1.Polonia 13, 2.Muntenegru 7, 3.Danemarca 7, 4.România 6, 5.Armenia 6, 6.Kazahstan 2.

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Toşca – Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici (Rotariu 76′) – Chipciu (A.Ivan 86′), Keşeru (Alibec 63′), Stanciu. Selecţioner: Christoph Daum.

Danemarca: Schmeichel – Kjaer (Jorgensen 46′), Christensen, Vestergaard – Ankersen, Kvist, Schone (Braithwaite 70′), Delaney, Durmisi – Eriksen, Cornelius. Selecţioner: Age Hareide.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

Lasă un răspuns