Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (19 aprilie - 20 mai)
Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informația Zilei 03.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. A apărut ceva noutate în viața ta, o soluție, cea mai bună posibilă la o situație care te deranja foarte mult. Totuși, parcă nu te regăsești în acestă formulă, nu-ți găsești locul, poate vei mai resimți dorul capitolului ce tocmai s-a încheiat.

TAUR. Când îți place ceea ce faci, depui o pasiune aparte în munca ta, pentru că ești motivat să ajungi cât mai repede posibil la roadele finale. Că e șansa unei noi relații, că e o pasiune de timp liber care te linișteste, faci totul cu inima deschisă.

GEMENI. Parcă toate merg invers, și nu ai niciun spor în ceea ce ți-ai propus. Nu te stresa pentru acest impas, fă ce este neapărat nevoie, iar pe restul lasă-le pe mai târziu, când vei fi mai bine dispus, căci pe mâine ți se prevestește o zi mai bună.

RAC. Ai mai avut, probabil, și zile mai norocoase decât cea de astăzi, dar poate, atunci nu ai știut să profiți de șansele ce se ivesc. Primești o ofertă, aparent banală, dar tu știi cum să construiești pe acea bază un proiect rentabil, de mare anvergură.

LEU. Nu te aventura la primul impuls, într-o direcție care se ivește astăzi, pentru că asta rămâne valabil și pe mai târziu. Mâine sigur apare alt ceva, și mai bun, dar dacă pornești pe drumul ce ți se deschide acum, nu mai există cale de întoarcere.

FECIOARĂ. Toate merg ca pe roate astăzi, pare să fie una din cele mai bune zile din ultima perioadă, când ajungi la apogeul unei acțiuni care te face foarte fericit. E ca și cum un vis ți s-ar fi împlinit, iar rezultatele te motivează să țintești și mai sus. 

BALANȚĂ. Fii mai generos și vino alături de cei care au nevoie de tine, pentru că tu deții informații sau ai idei pe care un amic de al tău momentan nu le are. Dacă i le împărtășești, l-ai putea ajuta să progreseze la proiectul în care tocmai s-a blocat.

SCORPION. Ai o mulțime de plăți mărunte de făcut, însă, chiar dacă toate la un loc dau o cifră apreciabilă, tu ești mulțumit că le-ai dus la capăt. Ai scăpat de ele, iar de acm te poți concentra și asupra unor investiții pe care trebuia să le tot amâni.

SĂGETĂTOR. Ai un rol benefic în planurile unei persoane, deoarece sfaturile ce i le dai sunt sursa reușitelor în viitoarele etape. Când e stimulată și ajutată de colegi sau prieteni atât de dinamici ca tine se simte și ea în stare să realizeze lucruri mari.

CAPRICORN. Ți se oferă șansa unui câștig suplimentar, probabil îți găsești vreun loc de muncă mai bine plătit, însă, cu toate că aștepți demult această posibilitate, acum, când apare, te împotmolești. Ai nevoie de bani, dar nu ești destul de hotărât.

VĂRSĂTOR. O zi în care te bucuri de o reușită în acele proiecte colective în care joci un rol important. Că e o victorie profesională, sau un premiu obținut în urma unei competiții inpirtante, simți nevoia să sărbătorești alături de cei cu care ai muncit.

PEȘTI. Numai prudența ta proverbială te scapă de o situație neprevăzută, care ar fi putut provoca neplăceri multora. Vigilența ta, de data aceasta poate salva chiar și viață de om, mai ales, dacă chiar în trafic reușești să eviți cumva un moment nedorit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 06.11 Ne aflăm în zodia SCORPION