Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După înfrângerea de vineri de la Balotești, și după ce au jucat duminică la nunta lui Florin Mureșan, jucătorii Olimpiei au primit liber până miercuri după amiază când au avut primul antrenament din această săptămână.

Cum sâmbătă echipa sătmăreană nu este programată în campionat, ar fi fost util un amical. S-a încercat perfectarea unui meci cu Victoria, dar echipa din Carei a spus “pas” pentru că are meci de campionat.

Altfel, jucătorii speră să beneficieze de o săptămână bună. Una în care speră să își încaseze o parte din restanțele salariale. Restanțe mari, adunate pe mai multe luni. Dar restanțe sunt și către antrenorii din cadrul clubului. Iar aici, cei mai vitregiți sunt antrenorii de la juniori care, spre deosebire de jucători și de tehnicienii de la prima echipă, nu beneficiază de prime de joc. Dar nu au văzut, de la club, niciun leuț de la Crăciun. Deși ar merita cu prisosință pentru că mai câștigă și ei câte un meci. Mai mult, ei vor rămâne aici, la Satu Mare, vor munci în continuare în timp ce alții ne vor face în curând semne cu mâna.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Vor ramane cu conditia sa nu-si ceara banii, ca atunci vor fi pusi pe liber (“daca nu le place “) sau raman daca renunta la cateva luni. Oare dl.Karda de cand nu si-a luat banii? Stati linistiti ca sambata mai vine o victorie ! la ehipa mare. Ce s-a intamplat? echipa a ajuns si pe locul 2 . de atunci? cu ce s-a venit in sprijinul lor? ati mai dat si afara 2 .poate fara ei va merge mai bine echipa!? Se pare ca asa e la noi in fotbal , joaca si antreneaza gratuit pana cand cei ce hotarasc “fac mila”cu ceva bani. NU ! sunt contracte incheiate .semnate de AMBELE parti CARE TREBUIE RESPECTATE! iar de ce nu se respecta ar fi si un subiect serios pentru media .Rezultate bune puteau sa fie ! dar cand doi trag in doua parti clar nu poti merge inainte.

  2. Sper ca din vara Olimpia sa se dezintegreze si sa dispara pt. totdeauna din fotbalul satmarean. Jucatorii si antrenorii adusi (venetici) costa cu mult peste valoarea lor iar promisiunile nenumarate cu privire la fotbal satmarean cu jucatori satmareni a fost incalcata de fiecare data !. In Olimpia nu vad altceva decat o sursa de spalare de bani din partea baietilor destepti din conducerea acestuia respectiv o sursa de risipire a banilor publici ai satmarenilor de care nu avem nevoie.

Lasă un răspuns