Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

După ce au câștigat pe teren, Beltiug și Lucăceni pierd la masa verde

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După meciurile din weekend din fotbalul județean, Comisia de disciplină AJF Satu Mare s-a întrunit marți în ședință. Două echipe pierd la masa verde după ce au câștigat pe teren. Este vorba de Știința Beltiug și Viitorul Lucăceni. Dar iată hotărârile comisiei:

La meciul Viitorul Lucăceni – AS Ghenci (2-1 pe teren) delegatul echipei din Ghenci, Ștefan Sabău, a contestat identitatea a doi jucători de la echipa gazdă. În urma probelor, comisia hotărăște omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei AS Ghenci și o amendă de 100 lei echipei din Lucăceni, conform art 83/13.

La meciul Victoria Apa – Știinta Beltiug (2-4 pe teren) delegatul echipei gazdă, Ioan Pustai, a contestat dreptul de joc al unui jucator al echipei din Beltiug. În urma probelor, comisia hotărăște pierderea jocului cu 3-0 de către echipa Știinta Beltiug și o amendă de 100 lei, conform art 83/13.

La meciul Crasna Craidorolț – Chesi Hodod echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Comisia hotărăște omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Craidorolț și o amendă de 400 lei, conform art 79.1 pentru echipa Chesi Hodod.

La meciul Victoria Carei – Unirea Tășnad, a fost eliminat jucătorul Mark Hevele (Carei). Comisia hotărăște suspendarea jucătorului pentru două jocuri conform, art 63.1.7 și 50 lei amendă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns