Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu acuză că lupta pentru putere din PSD a fost transferată în Parlament

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PMP, Traian Băsescu, spune că ”sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere și influență a clanurilor din PSD”, adăugând că, la o astfel de dispută internă, niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală.

 
”Duminică se va citi în Parlament moțiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri va avea loc dezbaterea și votul. Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere și influență a clanurilor din PSD. (…) Călin Popescu-Tăriceanu va conduce lucrările Camerelor Reunite. La o astfel de dispută internă, niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală. Doar așa PSD ar putea înțelege în ce situație ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ține loc de inteligență, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”, a scris Băsescu, duminică, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.
Reacția sa vine după ce liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a anunțat, vineri seara, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va fi citită duminică în Parlament.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns