Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Turcan îi cere demisia lui Tăriceanu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan îi solicită demisia președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susținând că prin sesizarea făcută la CCR acesta a devenit “instrumentul lui Dragnea pentru blocarea identificării și sancționării corupției”.

“Demisia, domnule Tăriceanu! Ați furnizat încă o dovadă că ați trădat liberalismul și democrația! Cea mai gravă! Astăzi ați confirmat că ați devenit instrumentul lui Dragnea, pentru jocurile murdare, pentru blocarea identificării și sancționării corupției! Ați făcut ceea ce nici măcar pesediștii lui Dragnea nu au vrut să facă! Ați făcut această sesizare de la sine putere fără să vă pese de instituția a cărui președinte sunteți! Vă bateți joc de imaginea Senatului României la a cărui conducere nu mai aveți nicio legitimitate să vă aflați! Vă așteptăm demisia! La fel de repede cum executați și ordinele lui Dragnea!”, a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut luni Curții Constituționale a României să constate și să soluționeze conflictul juridic de natură constituțională între Guvern, pe de o parte, și Direcția Națională Anticorupție, pe de altă parte, î cazul dosarului Belina

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns