Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CS Voința Satu Mare a boxat cu SC Arena Seini

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sala Voința din Satu Mare a găzduit în 2 februarie mai multe meciuri de pregătire la box. Elevii antrenorului Gheorghe Sabău au avut adversari de la Sport Club Arena Seini (județul Maramureș).

La finalul evenimentului, clubul sătmărean s-a văzut a fi învingător cu scorul general de 5-1. Pentru CS Voința și-au câștigat meciurile următorii pugiliști: Attila Kiss, Rudolf Bogar, Daniel Ligner, Alin Mocan (foto) și Alex Olah. Meciul lui Iosif Iordan s-a terminat la egalitate, iar Robert Butean și Daniel Haralevicz nu au boxat deoarece adversarii lor s-au îmbolnăvit.

“Am început pregătirile pentru competițiile naționale, iar vineri am susținut meciuri utile. Singurul meci încheiat înainte de limită a fost cel al lui Mocan, la tineret. După două reprize, sportivul din Seini a abandonat. Alte meciuri spectaculoase au oferit la cadeți, Ligner și Kiss”, ne-a declarat Gheorghe Sabău. Pentru CS Voința urmează meciul de pregătire cu Basti Box Salonta, programat la Satu Mare pe 10 februarie.

Altfel, se va face selecție la club pentru sportivii născuți între anii 2003 și 2006. Pentru informații suplimentare sunați la numărul: 0755.480.205.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns