Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Punct final în campionatele juniorilor U19 şi U17

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipele de la LPS Satu Mare au încheiat competiţia pe locul 5, respectiv 6

În urmă cu câteva zile s-a pus capăt sezonului regulat din campionatele juniorilor U17 şi U19 la fotbal, campionate organizate de FRF. Judeţul Satu Mare încheie competiţia cu 2 echipe, cele ale Liceului cu Program de Sport. Dar la început de sezon au fost 4. Din păcate cele ale Olimpiei au fost excluse din campionate din cauza primei echipe.

Ca o concluzie de final, echipele de la LPS au avut o comportare mulţumitoare şi au încheiat competiţia pe la mijlocul clasamentului.

Echipa de juniori U19, cu profesorul Ștefan Gerstenmaier antrenor, s-a clasat pe locul 5 în serie. Putea fi mai bine, dar fluctuaţia de jucători, condiţiile de pregătire, şi-au amprenta asupra evoluţiei de ansamblu.
Juniorii U17, antrenor Dacian Nastai, au încheiat campionatul pe locul 6 la 19 puncte de primul loc. O poziţie mulţumitoare având în vedere că echipa este alcătuită din tineri născuţi în 2002 sau chiar 2003, iar campionatul a fost organizat pentru juniori născuţi în 2001.

Campionatele s-au încheiat, dar băieţii nu au intrat în vacanţă.

Pregătirile vor continua până la intrarea în vacanţa de vară a elevilor şi abia apoi tinerii fotbalişti vor fi liberi 2-3 săptămâni.

Înainte de a vă prezenta clasamentele la final de campionate să menţionăm că echipele de pe primul loc din fiecare serie vor juca barajul de promovare în Liga Elitelor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Trei judoka de la CS Unio la Under 18

Asculta acest articol Sâmbătă și duminică, orașul Craiova găzduiește finalele Campionatului Național de judo dedicat sportivilor care se încadrează categoriei