Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Activitate bogată pentru pugiliștii de la CS Voința

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Activitate bogată pentru pugiliștii de la CS Voința

Secția de box de la CS Voința Satu Mare și-a reluat activitatea în luna august. Antrenorul Gheorghe Sabău ne transmite și principalele acțiuni organizate în această lună. Asta pe lângă antrenamente.

În 10 august s-a organizat un meci de pregătire între CS Voința și AS Olimpia Căuaș, după care recent, în 21 august s-a organizat la Satu Mare un “sparring” cu pugiliști de la Voința, Olimpia Căuaș, CSS2 Baia Mare și Sport Club Seini. Sportivii lui Gheorghe Sabău au obținut victorii pe linie. Attila Molnar l-a învins la puncte pe Grațian Budău (Baia Mare) la 41,5 kg, Daniel Ligner la fel pe Bocsi Balazs (Căuaș) la 46 kg, iar Rudolf Bogar s-a impus și el cu Gabriel Zimbru (Căuaș) la 56 kg. Attila Kiss a obținut două victorii la 54 kg, cu sportivi din Baia Mare și Seini. Un meci s-a terminat egal între Robert Buttyan și Ionuț Palade (Baia Mare).

În 25 august, Voința a participat la “Cupa Primăriei Jucu” la Cluj, un turneu cu 40 de sportivi. Attila Molnar a pierdut cu 1-2 contra unui pugilist din Orăștie, 41,5 kg, iar Daniel Ligner s-a impus la puncte cu Iosif Bandula (C]mpia Turzii), la 46 kg. Attila Kiss a câștigat prin abandon cu un sportiv de la Voința Cluj, la 54 kg. După cadeți, la juniori Rudolf Bogar a pierdut cu Andrei Purice (Câmpia Turzii), 56 kg, iar Robert Buttyan nu a luptat fiind accidentat.

“Continuăm să ne pregătim pentru Campionatul Național de cadeți de la Satu Mare, unde ne dorim să facem o figură frumoasă”, spune Gheorghe Sabău. Se aduc mulțumiri conducerii de la Voința, în special lui Ioan Ghere – președintele clubului.

În altă ordine de idei, se face selecție pentru copiii născuți între 2004 și 2007. Informații: 0755.480.205.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns