Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PNL și USR au blocat ședința Senatului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatul a suspendat şedinţa de miercuri din cauza lipsei de cvorum, după ce PNL şi USR a decis să se retragă de la lucrările plenului în semn de protest faţă de refuzul majorităţii parlamentare a prelungi termenul de adoptare tacită a OUG 114.

Înaintea gestului Opoziţiei, senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat miercuri că PNL se retrage din dezbaterea în plen a Senatului, în urma refuzului de a prelungi termenul pentru trecerea tacită a OUG 114.

“Înţeleg că nu este susţinere pentru prelungirea termneului, nu se doreşte dezbaterea acestei ordonanţe. S-a dorit de la început să se dezbată în spatele uşilor închise şi nu se va dezbate public şi atunci în acest moment ca o decizie Grupul Parlamentar PNL se va retrage din sală de la dezbatere”, a declarat senatorul Florin Cîţu.

Şi grupul USR a făcut un anunţ similar. Înaintea plenului de miercuri al Senatului, preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat că grupul senatorilor liberali a fost mandatat să ceară prelungirea termenului de dezbatere a proiectului pentru aprobarea OUG 114.

Termenul de adoptare tacită se împlineşte pe 1 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns