Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vineri are loc etapa judeţeană la fotbal licee

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, la Sala “Ecaterina Both” din municipiul Satu Mare, se vor disputa meciurile etapei judeţene la fotbal licee, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS).

La competiţie au participat echipe de fotbal de la toate liceele şi colegiile din judeţ. După disputarea etapelor preliminare la această ultimă fază s-au calificat un număr de 6 echipe: Liceul I. C. Brătianu Satu Mare, Liceul Ortodox Satu Mare, Colegiul Naţional “Ioan Slavici” Satu Mare, Colegiul I. G. Andron Negreşti, Liceul Josephus Calantius Carei şi Liceul cu Program de Sport Satu Mare.

Cele 6 echipe vor fi repartizate în două grupe a câte trei. Echipele clasate pe primul loc în cele două grupe vor juca finala, iar câştigătoarea turneului se va califica la etapa interjudeţeană.
Conform regulamentului fiecare echipă are dreptul să înscrie pe raportul de joc 10 jucători, din care 5 pot fi legitimaţi. Se va juca după sistemul 5+1, iar meciurile vor avea o durată de două reprize a câte 15 minute. Primul meci este programat să se joace cu începere de la ora 13:00.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

CFR se umple de bani

Asculta acest articol După cei 3,5 milioane de euro luate în cazul Renan Garcia şi alte două milioane de euro