Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM-Olimpia – Medieşu Aurit 3-0 (1-0)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 16-imile Cupei României la fotbal, etapa judeţeană

În primul meci oficial al sezonului, CSM-Olimpia Satu Mare a întâlnit Dacia Medieşu Aurit, meci programat în 16-imile Cupei României, faza judeţeană. În urma înţelegerii dintre cele două cluburi, partida s-a jucat la Medieşu Aurit pe un teren moale, dar practicabil, şi pe un vânt puternic care a încurcat mult socotelile jucătorilor celor două echipe.

Partida s-a încheiat cu victoria meritată a echipei CSM-Olimpia, scor 3-0, la pauză 1-0. Dar victoria CSM nu a fost atât de uşoară precum o arată scorul pentru că, cu precădere în prima repriză, echipa din Medieş a opus o dârză rezistenţă. E drept însă, din dorinţa de a menaja unii titulari, iar alţii fiind accidentaţi, Zoltan Ritli nu a trimis în teren formula de bază. După pauză însă, după ce Zoli Ritli a introdus în teren “artileria grea” şi după ce medieşenii au cedat fizic, formaţia sătmăreană a dominat categoric şi a câştigat cu 3-0.

Primul gol a fost marcat în minutul 30 când, după o fază prelungită de atac, Nagy Mate a şutat din colţul careului mic şi a trimis balonul jos, la colţ.
În repriza secundă, odată cu intrarea în teren a trio-ului Cădar-Faur-Schwarckopf, jocul a curs în mare parte spre poarta medieşenilor. Drept urmare au venit şi golurile, ambele marcate de Gabi Cădar, în minutele 70 şi 78, după combinaţii reuşite cu Bogdan Faur. Cele două goluri au fost marcate cu şuturi plasate, expediate de la marginea careului mare.

CSM-Olimpia: Curileac – Chifor, Vădan, Doroş, Ionescu, Şimon, Tincău, Nagy Mate, Maxim, Bordac, R. Pop/ Cherecheş, Schwarckopf, Cădar, Faur, Zima, Iakab, Ţoca. Antrenor: Zoltan Ritli

Dacia: Kis Dorin – Istvan Varga, Şunea, Boroş, Por, Maxim, Iuliu Varga, Silaghi, Adr. Varga, Zima, D. Boroş, Vaida, M. Pop, Torok. Antrenor: Vasile Robaş

A arbitrat excelent o brigadă alcătuită din Răzvan Bogdan, Emanuel Pop şi Istvan Bathori.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns