Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CEx al PSD discută luni remanierea

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Social-democraţii au fost convocaţi în şedinţa Comitetului Executiv pe data de 15 iulie, ora 12:00, la Parlament. Principalele subiecte abordate vor fi remanierea guvernului, sondajele pentru alegerea prezidenţiabilului şi pregătirile pentru Congresul din 3 august. Pe lângă această şedinţă a CEx de lunea viitoare este posibil să mai fie o şedinţă a Comitetului Exectiv şi pe 22 iulie, au precizat surse din PSD.

Referitor la remaniere, în vizor ar fi Daniel Suciu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, sau ministrul Agriculturii, Petre Daea, au adăugat sursele citate.

Pentru portofoliul Agriculturii ar fi luat în calcul actualul secretar de stat Dumitru Daniel Botănoiu sau deputatul PSD Valeriu Steriu, au precizat surse din partid.

În ceea ce îl priveşte pe Daniel Suciu, care a candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD la Congresul din 29 iunie, acesta nu ar mai fi dorit de Eugen Teodorovici ca vicepremier şi la Ministerul Dezvoltării.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns