Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Două bune, două rele pentru fotbaliștii de la LPS Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Două bune, două rele pentru fotbaliștii juniori de la LPS Satu Mare. Dacă juniorii mici, cei din Liga Elitelor, de la U15 și U16, au obinut o victorie și un egal, juniorii mai mari, de la U17 și U19, s-au întors de la Cluj învinși și fără niciun gol marcat.

La juniori U15, la debut în Liga Elitelor, echipa sătmăreană a avut o evoluție foarte bună și a câștigat cu 4-0 în fața celor de la Sportul Șimleu Silvaniei. Golurile echipei pregătite de Ștefan Gerstenmaier au fost marcate de Marius Duca, Daniel Bodan, Darius Ionaș și David Zelenak.

Tot în Liga Elitelor, dar la Under 16, LPS Satu Mare a jucat, pe teren propriu împotriva echipei ASU Politehnica Timișoara. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, dar rezultatul poate fi considerat unul bun având în vedere faptul că echipa timișoreană este una foarte bună cu 3-4 jucători care evoluează destul de des la prima formație a Politehnicii din Liga a 2-a a României.

Juniorii U17 și U19 de la LPS Satu Mare au jucat la Cluj, împotriva colegilor de la LPS. Sătmărenii au pierdut ambele meciuri, 0-2 la U19 și 0-4 la U17.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns