Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mulți sătmăreni au ținut să se întâlnească cu Mircea Diaconu și să-i pună întrebări

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale susținut de Alianța electorală Pro România și ALDE, a făcut miercuri, 30 octombrie, o vizită la Satu Mare. El s-a întâlnit cu peste 100 de sătmăreni în fața statuii lui Vasile Lucaciu din parcul central al municipiului iar de la ora 18.00, a participat la o emisiune de promovare electorală la Informația TV.

Una dintre declarațiile cu care a șocat asistența a fost “ținta mea nu este să ajung președinte”. Afirmația însă a explicat-o mai pe larg în cadrul emisiunii de la Informația TV, care va fi reluată joi, de la ora 12.30. “Ținta mea este să conving oamenii că eu am dreptate, că ceea ce vreau să fac eu este corect ;i pe cale de consecință oamenii să mă voteze la alegerile prezidențiale. Ținta mea este să obțin voturile oamenilor care cred ca mine, că de 30 de ani calea pe care merge Administrația Prezidențială este gre;ită”, a subliniat Mircea Diaconu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. L-am urmarit pe Informatia TV, nu m-a convins deloc. In mintea d-lui Mircea Diaconu un presedinte de tara, Presedintele Romaniei, votat prin vot direct de 6 milioane de oameni nu poate lua decizii politice de interes national, poate doar semna deciziile politice luate de altii. O aberatie pe care a sustinut-o si PSD.
    Mai, sinteti prea mici pentru politica, imi pierd vremea urmarindu-va!

Lasă un răspuns