Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gală de premiere la 5 ani de existență AJK Satu Mare. Magos Robert Patrick, sportivul anului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Asociația Județeană de Karate Satu Mare a aniversat 5 ani de la înființare într-un mod exemplar. În seara zilei de 18 decembrie, la restaurantul Select din Satu Mare s-a desfășurat Gala Karatelui Sătmărean, eveniment care a strâns lume multă și bună. Dincolo de sportivi și antrenori, în sală am văzut oameni de sport, părinți, sponsori, reprezentanții unor firme și nu numai.

După o scurtă prezentare susținută de Robert Magos, președintele AJK Satu Mare, a urmat un moment în care Adrian Ardelean, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare, a oferit diplome de excelență antrenorilor Robert Magos, Ivan Filer (CS Samuraiul Satu Mare – Lazuri), Anzik Arnold (Energy Kardio Club) și Nyesti Csaba (ACS Okinawa).

În continuare s-a trecut la premierea sportivilor cu rezultate deosebite la competițiile de karate din cadrul Federației Române de Karate (versiunea olimpică) și Federația Română de Arte Marțiale. Sportivii au fost propuși de antrenorii cluburilor din AJK. În total au fost premiați 36 de sportivi.

Pentru desemnarea sportivului anului s-au luat în calcul rezultatele obținute la competițiile oficiale punctate de Ministerul Tineretului si Sportului de către sportivi pe ultimii 5 ani de când există AJK Satu Mare.

În urma însumării punctelor, titlul de “Sportivul Anului” i-a fost atribuit lui Magos Robert Patrick de la CS Samuraiul, care şi-a trecut în palmares următoarele rezultate mai importante: medaliat la Campionatele Europene – la kumite indiviual cadeți; campion național la kumite individual mini cadeți; vicecampion național la kumite individual cadeți, vicecampion național la kumite echipe cadeți, component al lotului național al Federației Române de Karate.

Echipa anului 2019, pentru aurul obținut la Campionatul Național de Karate organizat la COSR de către Federația Română de Karate, este echipa de kumite de seniori compusă din: Vida Armin, Trif Stelian, Molnar Daniel de la CS Samuraiul – Lazuri.

În rândurile următoare prezentăm și ceilalți sportivi premiați.

Clasament pe cluburi și secții sportive:
CS Samuraiul: Magos Robert Patrick, Circiu Patrick, Mihali Matei , Cerneșteanu Alexia.
CS Okinawa: Variu Gabriel, Vaida Kevin, Hodrea Anna.
CS Energy KardioClub: Komaromi Ruxandra, Pugner Donca Gerard, Maroscsak Kevin.
CS Samuraiul – Lazuri: Vida Armin, Trif Stelian, Molnar Daniel.
CS Samuraiul – Rozsaly (Ungaria): Franczia Zalan, Kicska Balazs.

Performerii anului: Circiu Patrick, Mihali Matei, Cernesteanu Alexia, Variu Gabriel, Vaida Kevin, Hodrea Anna, Komaromi Ruxandra, Pugner Donca Gerard, Maroscsak Kevin, Konya Arnold.

Laureații karateului sătmărean: Olosuteanu Paul, Anzik Dominik, Moldovan Alesia, Nemet Maximilian, Cucuiet Cezar, Anzik Ariana, Noghi Edward, Popovici Fabio, Lup Antoniu, Ardelean Horea, Butnaru Victor, Olosuteanu Andrei, Vida Mark, Cojocariu Sofia, Pop Irina, Molnar Silvia, Cordea Miclea Patric, Nagy Tamas, Roman David, Timp Adelin, Franczia Zalan, Kicska Balazs.

Tot miercuri, Robert Magos a înmânat câte o plachetă în semn de recunoaștere pentru munca depusă în acest sport de Anzik Arnold, Filer Ivan, Nyesti Csaba și prof. Lengyel Aniko (de la Șc. Gen. “Marothy Janos” din Rozsaly) care a ajutat la înființarea secției din localitatea Rozsaly și prof. Kicska Jozsef pentru susținerea echipei din aceeași localitate.

Din partea sponsorilor s-au oferit trofee, cupe, diplome, recompense financiare, iar sportivii au avut parte de un tort de aniversare și alte surprize.

“Dorim să felicităm sportivii pentru munca depusă şi rezultatele obţinute. De asemenea, aducem mulţumiri tuturor celor care ne-au sprijinit şi au fost lângă noi în cei 5 ani de existență”, ne-a declarat Robert Magos.

AJK Satu Mare s-a ocupat de organizarea mai multor evenimente importante la Satu Mare. În fiecare an s-a ținut Gala Karatelui Sătmărean și s-au desemnat sportivii anului. Cu sprijinul AJK s-a mai organizat Campionatul Național de Karate la Satu Mare, campionate județene, Olimpiada Școlară Judeteana, cupe si examene de centuri. Antrenorii au luat parte la diferite stagii de pregătire și perfecționare profesională.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns