Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amalia Tătăran a ajuns până în sferturi la Havana

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zilele trecute anunțam că mai mulți scrimeri sătmăreni participă în diferite competiții internaționale în weekend. Sătmăreanca Amalia Tătăran a obținut o clasare excelentă la etapa de Cupă Mondială de la Havana (Cuba).

Sportiva legitimată la CS Dinamo București a ajuns până în sferturile competiției unde a fost eliminată de poloneza Aleksandra Zamachowska, scor 12-15. Sătmăreanca s-a clasat astfel pe locul 8. Menționăm că în optimi a câștigat cu italianca Giulia Rizzi cu 15-14.

Totodată, campioana olimpică Ana Maria Popescu (35 de ani) a început perfect anul 2020. Spadasina de la CSA Steaua a cucerit medalia de argint la Cupa Mondială de la Havana (Cuba). Ana își netezește frumos drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo. La prima competiție majoră a anului, o cupă mondială care a reunit cele mai bune sportive ale armei din acest moment, Ana Maria Popescu s-a dus glonț până în finala probei individuale de spadă. Pe rând, ea a trecut de Maria Obraztsova (Rusia), Olena Kryvytska (Ucraina), Sun Yiwen (China) și de Marie-Florence Candassamy (Franța).

În finală, Ana a fost învinsă de poloneza Aleksandra Zamachowska, cea care trecuse în sferturile de finală de altă româncă, Amalia Tătăran. Și prezența în sferturile de finală ale Amaliei este o performanță, spadasina de la Dinamo fiind la cea mai bună performanță a ei în Cupa Mondială.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Luni la Panoramic Sportiv

Asculta acest articol Din nou, sfârșitul de săptmână ne-a oferit evenimente sportive puternice, de mare anvergură. Iar de la cele