Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (11 aprilie 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Berbec (19 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Privești lucrurile cu mintea mai limpede decât ceilalți, ca atare cine te are ca sfătuitor are mare noroc cu tine. Tu vezi mai bine și mult mai clar ce este de făcut, iar dacă colaboratorii acceptă îndrumările tale vor ajunge mult mai repede la scopul propus.

TAUR. Când simți că nu mai poți face față pentru că toate sarcinile de pe lume se revarsă asupra ta, cei dragi îți sar în ajutor. Pe ei te poți baza oricând, sunt lângă tine și te vor sprijini, iar muncind împreună veți putea rezolva orice sarcină, oricât de grea ar fi ea.

GEMENI. Ai să discuți cu o persoană a cărei prezență îți va face mare plăcere. Te caută tocmai când trebuie, ca o rază de speranță pentru tine, îți transmite o veste excelentă când nici nu mai sperai să vină ceva bun sau îți poate face o invitație care te onorează.

RAC. Dovedești lumii și poate chiar și ție însuți că ești o persoană autonomă și nu depinzi de partenerul tău. Dacă momentan nu ai pe cineva alături te ferești să te angajezi într-o relație de durată, dar un pic de flirt, un mic taifas va fi tocmai pe placul tău azi.

LEU. Apare acum, într-un moment când nimeni nu s-ar aștepta, o oportunitate de care trebuie să profiți imediat ori să uiți pentru totdeauna. Dacă nu te folosești de ea chiar în clipa când ai aflat, mai târziu nu vei mai avea acces la ea și dacă o ratezi vei regreta.

FECIOARĂ. Calculând banii pe care urmează să-i primești pentru o muncă încheiată nu ești pe deplin mulțumit. Nu că nu ai fi luat suma la care v-ați înțeles la început, dar ți se pare puțin, deoarece parcă ai muncit mai mult decât ai crezut că va fi nevoie.

BALANȚĂ. Ai reușit să duci la capăt o acțiune destul de plictisitoare, care ți se părea că se întinde la nesfârșit. Dacă tot ai încheiat acest capitol te poți apuca de altceva, dar ar fi mai bine să iei o pauză și încearcă să te simți bine, chiar și stând acasă.

SCORPION. De unde nici nu te aștepți, apare o împrejurare extrem de norocoasă ce îți oferă șanse mari de reușită. Totuși, nu te crampona de o direcție de unde crezi tu că vei avea numai de câștigat, ci fii deschis și la celelalte variante, căci pot fi chiar mai bune.

SĂGETĂTOR. Viața de familie cere mai multă atenție din partea ta: ori unele probleme în cuplu se cer remediate, ori trebuie să acorzi mai multă atenție unor rude mai în vârstă. Ca urmare, lași la o parte propriile tale sarcini și îți faci timp și pentru cei dragi.

CAPRICORN. Te simți singur, pentru că persoana iubită nu se află alături de tine. Ori are niște probleme personale de rezolvat, ori poate este implicată într-o acțiune umanitară care nu suportă amânare, deci trebuie să o înțelegi și chiar să o sprijini dacă este posibil.

VĂRSĂTOR. Te pregătești să sărbătorști împreună cu familia, dar de data aceasta veți fi mult mai puțini în jurul mesei decât de obicei. Nu te întrista, trebuie să înțelegi că e mai bine așa și pentru tine și pentru ei, iar când necazurile vor trece veți recupera totul.

PEȘTI. Parcă nu mai ești la fel de vesel și plin de viață ca odinioară, parcă ceva te reține să te poți manifesta la fel de liber ca pe vremuri. Încearcă să gândești pozitiv, căci și cei dragi tot din partea ta așteaptă să le susții moralul, chiar și în momentele mai grele.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.02 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 10.07 Ne aflăm în zodia RAC