Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Îndepărtat de la ISJ, Călin Durla a fost chemat în cadrul Ministerului Educației

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După cum am anunțat în ziarul de ieri, Călin Durla a fost schimbat de la conducerea Inspectoratului Școlar Satu Mare. El a participat ieri la emisiunea “Audiențe în direct” de la Informația TV, moderată de Victor Constantinovici.

În cadrul emisiunii a anunțat că a fost sunat de doamna ministru Monica Anisie, care i-a mulțumit pentru munca depusă la ISJ, dar i-a spus și că are nevoie de profesioniști și l-a invitat să lucreze în cadrul Ministerului Educației. Călin Durla a cerut un timp de gândire de câteva zile. “Mă voi consulta cu familia, Capitala este departe de Satu Mare. Îi voi comunica doamnei ministru decizia mea”, a spus Călin Durla.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Ne-am dat dracului daca de asemenea ,,specialisti”avem nevoie la Ministerul Educatiei.Individul asta a ajuns la ISJ datorita socrului sau care era bine infipt in mafia PCR-PSD, nu pentru ca ar fi fost un mare profesionist .Incetati sa-l mai ridicati in slavi, nu este cu nimic mai bun decat oricare alt psd-ist promovat si sustinut in functie ani de-a randul de catre caracatita rosie.Multe cadre didactice il cunosc de pe vremea cand era inspector la personal si cred ca nu au amintiri foarte placute de la intalnirile cu acest personaj care folosea un vocabular vulgar, nedemn de un om care ar trebui sa formeze caractere si sa educe generatiile viitoare . In ceea ce priveste profesionalismul as vrea doar sa amintesc modul execrabil in care a organizat concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct , nu cu multi ani in urma, reusind sa pastreze pe functiile de director din judet pe toti cei care aveau carnet de partid de culoare rosie.

Lasă un răspuns