Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În timpul stării de urgenţă, românii au vorbit la telefon peste 13 miliarde de minute

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
În medie, în cursul anului trecut, un utilizator a efectuat 3 ore și 42 de minute de trafic de voce pe lună și a transmis un număr mediu de 50 de SMS-uri lunar
În timpul stării de urgenţă, românii au vorbit la telefon peste 13 miliarde de minute

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii a publicat o statistică privind traficul de internet şi de date din timpul stării de urgenţă din România. Conform datelor, acesta a crescut cu 30% în reţelele fixe şi cu 5% în cele mobile. Asta înseamnă în medie o creştere cu 26 de procente.

Tot în timpul stării de urgenţă, în cele 60 de zile, românii au vorbit mai mult la telefon. Traficul de voce a crescut în medie cu 11% în acea perioadă faţă de perioada similară de 60 de zile de dinainte.

Potrivit Autorităţii, în perioada 16 martie-15 mai 2020, utilizatorii din România au consumat un trafic de internet şi date de 1,8 mii PB (cu 30% mai mult faţă de perioada anterioară) în reţelele fixe, respectiv de 0,2 mii PB (+5%) în reţelele mobile. În cazul traficului de voce, traficul de apeluri efectuate a crescut pe perioada stării de urgenţă cu 11%, depăşind 13 miliarde de minute, 97% fiind realizat în reţelele mobile

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Si de asta s-au grabit oportunistii de la RCS&RDS ca sa limiteze apelurile gratuite din abonamete catre strainatate doar la unele retele de acolo ca sa stoarca inca ceva bani de la clientii care apeleaza alte retele care erau gratuite pana acum in limita minutelor acordate in abonament !.

Lasă un răspuns