Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ștrandul din Tășnad, loc de relaxare și însănătoșire

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba

Pe vreme de vară, mai ales dacă este foarte cald, o zonă răcoroasă, o baie în apă termală, un pahar de băutură răcoritoare sau chiar un pahar de bere, sunt „ingredientele” care pot conduce la relaxare, la ruperea vremelnică de cotidian.

Mai toate cele enumerate mai sus aveţi posibilitatea să le găsiţi, am spune noi, acasă, dacă optaţi pentru ştrandul din Tăşnad, o locaţie care pe lângă destindere, vă oferă posibilitate de a vă ameliora unele beteşuguri trupeşti.

Primarul Grieb Csaba lansează şi pe această cale tuturor sătmărenilor, indiferent dacă suferă sau nu de anumite afecţiuni reumatismale, invitația să nu ezite să viziteze staţiunea balneară Tăşnad, chiar să beneficieze de serviciile oferite. Noutăţile din acest an vor surprinde plăcut până şi vizitatorii/turiştii care aveau pretenţia că ştiu foarte bine zona balneară şi de agrement.

Pentru a asigura distanţarea socială în actualele condiţii de pandemie Covid-19, intrarea în zona balneară şi de agrement se face prin trei porţi, care dispun de cele necesare dezinfecţiei, iar personalul de deservire este echipat corespunzător pentru a vă feri de eventuale probleme. Tot pentru a respecta măsurile impuse în această perioadă, pentru a menţine distanţarea între turişti, permanent sunt alimentate cu apă geotermală trei bazine şi unul cu apă rece în cursul săptămânii, iar la sfârşit de săptămână, când se scontează pe un aflux mai mare de turişti, se mai introduc în circuitul balnear două bazine. Persoanele care doresc să facă mai multă mişcare în perioada şederii în ştrand, au la dispoziţie aparatele de fitness. Dacă preferaţi să aveţi parte şi de momente de odihnă, nu ezitaţi a deveni oaspeţi ai bazei de tratament. Ecranul mare amplasat în incintă vă pune la dispoziţie o serie de programe de relaxare, reclame şi emisiuni distractive.
Mai mult, dacă aveţi asupra dumneavoastră anumite valori, le puteţi depozita vremelnic în cele 180 de dulapuri care fac parte din dotarea bazei de tratament.

Reamintim faptul că programul de funcţionare al zonei de agrement este stabilit între orele 8 – 22 în cursul lunilor iulie şi august.

Tarifele de intrare în incinta ştrandului sunt de 25 de lei pentru adulţi (inclusiv pensionari) şi 15 lei pentru copii peste 6 ani, elevi şi studenţi. Turiştii care vor intra în baza de tratament după ora 17, vor plăti doar jumătate din sumele menţionate mai sus.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns