Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (17 noiembrie 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Când ştii că ai susţinători şi adepţi, ai și tu mai mult curaj să continui o acţiune, oricât de dificilă ar fi. Așa va fi și astăzi, căci ai un grup de suport care te va împinge de la spate şi te face să crezi și mai mult în scopul pentru care munceşti mult.

TAUR. Vrei să cumperi un lucru mai valoros, însă de data asta nu pentru tine. Cauți demult obiectul respectiv și nu l-ai găsit nicăieri, dar se pare că astăzi va fi ziua când vei da de el și te vei bucura cel puțin la fel de mult ca și persoana care va beneficia de ea.

GEMENI. Ți se arată satisfacţii mari în domeniul banilor, deci bucuriile zile de astăzi țin de domeniul cumpărăturilor, a achitării unor datorii mai vechi și a investiţiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, căci toate îţi ies de minune.

RAC. În loc să lucrezi mai departe la ceva ce mergea bine, acum trebuie să îți faci timp să repari greşelile cuiva, cine şi-a băgat nasul unde nu trebuia. Pierderea de timp nu este deloc binevenită, însă și prin asta vei putea dovedi că tu te descurci în orice situație.

LEU. Nu eşti singur în lume, mai ales că, joci și tu un rol major în viaţa celor pe care îi ai alături. Traiul fiecăruia dintre noi pe acest pământ este un continuu schimb de idei, de energii, deci bucură-te de ceea ce primeşti de la ceilalţi şi oferă şi tu înzecit.

FECIOARĂ. E o plăcere să-ți prezinți cunoștințele în fața celor care te evaluează, pentru că ești bine pregătit și ai o experienţă bogată, acumulată în timp. Mult aşteptata şansă de a ieși în evidenţă apare, deci profită de ea, nu mai sta pe gânduri şi nu fii modest!

BALANȚĂ. Cheia tuturor lucrurilor este răbdarea şi dacă ai să te folosești de ea ai să vezi ce bine se aşează toate! Eşti în miezul unei acţiuni care a început de ceva vreme şi va mai dura puțin, dar acum e important că totul evoluează conform planificărilor.

SCORPION. Nu trebuie să părăsești repede-repede corabia doar pentru că ai impresia că începe să se scufunde. Înainte să abandonezi un obiectiv important vezi ce se mai poate face, studiază situația și ai să vezi că nu e nici pe departe, așa gravă cum ți se pare.

SĂGETĂTOR. Dai piept cu o serie de piedici, care te obligă să-ţi aduni forţele şi să acţionezi cu îndrăzneală şi ambiţie. Nimeni nu a reușit să treacă de aceste obstacole până acum și nici tu nu îi vei da prea ușor de capăt, dar vei reuși și vei culege laudele.

CAPRICORN. Ajungi să lucrezi cu niște persoane foarte diferite şi trebuie să încerci să colaborezi cât mai eficient cu fiecare. Tu eşti, la rândul tău, cu totul altfel decât ei, iar diferenţele mari de personalitate vor crea şi animozităţi ce va trebui să fie depășite.

VĂRSĂTOR. Nu ai parte de tovarăşi care să fie deschişi la propunerile tale astăzi. Sunt închişi, nu au chef de discuţii, dar dacă vezi că nu ai cu cine discuta, ieşi din acest mediu şi alătură-te unor oameni care-ţi seamănă și sunt și ei la fel de cooperanţi ca tine.

PEȘTI. Chiar dacă mai sunt tensiuni prin preajma ta, chiar dacă unii mai ridică tonul şi abia aşteaptă să apară un motiv de ceartă, tu rămâi calm. Dai dovadă de o flexibilitate fantastică și deții o energie pozitivă pe care știi s-o folosești cât se poate de eficient.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Horoscop

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 27.07 Ne aflăm în zodia LEU

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 13.02 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 25.05 Ne aflăm în zodia GEMENI