Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Aur şi argint pentru George Goia la Campionatul Naţional de Împins (Video, Foto)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Federaţia Română de Powerlifting a organizat sâmbătă şi duminică Campionatul Naţional de Împins din Culcat, Clasic şi Echipat la diferite categorii de vârstă precum juniori II, juniori I, seniori şi masters.

Competiţia, care a strâns în jur 150 de sportivi legitimaţi la diferite cluburi din ţară, s-a desfăşurat în judeţul Bihor, la Sânmartin. S-au respectat toate măsurile anti-COVID19, sportivii purtând mască inclusiv în timpul concursului.

În sala Liceului Tehnologic Felix, judeţul Satu Mare a fost reprezentat de George Goia. Şi aşa cum ne-a obişnuit, sătmăreanul, legitimat la Carbine Strength Bucureşti, s-a întors din nou acasă cu medalii preţioase.

George Goia a devenit campionul României la categoria masters, 74 de kilograme. Întins pe spate, sătmăreanul a reuşit să ridice 105 kilograme. La seniori, 74 de kilograme, George a încheiat pe locul al doilea, devenind astfel vicecampion al României.

“Este prima dată când particip la un astfel de campionat. Îmi plac noile provocări. Pentru mine urmează o pauză deoarece a fost un an 2020 destul de greu. Dar nu renunţ”, ne-a declarat George Goia.

În anul 2020, George Goia a oferit o demonstraţie de forţă la cunoscuta emisiune Românii au talent. Totodată, sătmăreanul a cucerit trei medalii la Campionatul Naţional de skanderbeg. Printre altele, în urmă cu câţiva ani am mai scris despre spectaculoasele recorduri naţionale pe care şi le-a atribuit la flotări într-un deget şi două degete.

George Goia este profesor de educaţie fizică şi sport la Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” din cartierul Micro 17 al municipiului Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns