Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (15 martie 2021)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pesti (18 februarie - 20 martie)
Pesti (18 februarie – 20 martie)

Ne aflăm în zodia Pești.

BERBEC. Ai început săptămâna calm și relaxat, chiar binedispus, căci în sfârșit, la serviciu nu te așteaptă lucrări prea urgente. Poți munci în ritmul tău obișnuit, fără să te bată nimeni la cap, deci te poți ocupa de aspecte le care, un timp nu te puteai concentra.

TAUR. Discuțiile purtate între colegi te-ar putea pune pe gânduri și îți atrag atenția asupra unor riscuri pe care tu nu le-ai observat. Totuși, unii mai și exagerează cu îngrijorarea și generează o atmosferă tensionată, deci analizează bine vorbele lor panicante!

GEMENI. Te afli într-un grup de buni prieteni cu interese similare, deci scopul comun asigură o legătură cât se poate de puternică în acest colectiv. Comunicarea și schimbul de idei se află la înălțime și aveți multe lucruri interesante de aflat unii de la celilalți.

RAC. Viața sentimentală cunoaște o nouă perspectivă, căci de când ești atras de o nouă simpatie, care ți-a ieșit în cale pe nepusă masă, inima ta bate mai tare. Poate, o persoană interesantă ți-a atras atenția și aștepți cu nerăbdare clipa când îl vei putea revedea.

LEU. Te surprinde într-un mod plăcut dăruirea unui coleg care îți sare în ajutor fără să-i ceri orice. Ești impresionat de ceea ce este dispus să facă el pentru tine, deoarece, prin gestul său demonstrează că ține la tine, iar prietenia sa este sinceră și necondiționată.

FECIOARĂ. Planurile pe care le discuți în familie au șanse să devină realitate, deci adună-i pe toți să stabiliți împreună rolul fiecăruia în acest proiect. Nu ești tu cel mai în vârstă, dar ești liderul oricărei acțiuni în casă și hotărăști mersul lucrurilor, deci ia măsuri!

BALANȚĂ. Ai demarat, fără voia ta o nouă acțiune, iar acum nu mai poți da înapoi. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci, dar adevărul e că nici nu ți-ar plăcea să o abandonezi, chiar dacă nu va fi ușor, dar îți place ceea ce faci și mai ales rezultatele previzibile.

SCORPION. Ești încântat de felul cum răspunde partenerul tău la gesturile tale de afecțiune. Tu ești plin de sentimente pozitive, implicat în viața de cuplu și reușești să-l faci și pe el să devină la fel de tandru și de amabil. Bucutați-vă de timpul petrecut împreună!

SĂGETĂTOR. Folosește-ți capacitatea de comunicare și șarmul cu care ești înzestrat pentru a face pe cineva să se simtă bine în compania ta. Probabil, vei avea o întâlnire de afaceri, iar tratativele purtate într-un mod foarte plăcut totdeauna sunt mai eficiente.

CAPRICORN. Ai parte de o victorie și vei dovedi că ești cel mai bine pregătit dintre toți cei care au intrat alături de tine într-o cursă. Mulți au căutat să te învingă, dar nu au reușit, pentru că ar mai avea mult de învățat pentru a atinge nivelul tău de pregătire.

VĂRSĂTOR. În problemele financiare vei putea miza azi puțin pe noroc, pentru că timp de câteva zile, Fortuna va fi alături de tine. Afacerile, deciziile legate de bani, toate aduc ceva bun în viața ta, însă asta e doar rezultatul hazardului, nu al unui efort personal.

PEȘTI. Ai o zi fără niciun spor, dar de data aceasta pașii mărunți nu te deranjează deloc. O viteză prea mare de lucru probabil că nici nu ți-ar fi pe plac, deoarece, se pare că în sufletul tău a venit primăvara și nu te poți concentra eficient la ceea ce ai de făcut.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.06 Ne aflăm în zodia GEMENI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 04.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ