Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Goluri pentru Răzvan Marin și Man în meciul Cagliari – Parma

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duelul românilor din Seria A dintre Cagliari și Parma s-a încheiat cu victoria primei echipe, scor 4-3. Doi dintre cei trei români care au jucat în acest meci și-au trecut numele pe lista marcatorilor, dar cel fericit la final a fost Răzvan Marin.

Parma a condus cu 2-0 și a avut 3-1 pe tabelă până în minutele de prelungire. Dar Cagliari a avut o revenire fantastică, a marcat două goluri și a câștigat 3 puncte foarte prețioase. Scorul a fost deschis de Parma în minutul 5 prin Pezzella și a fost majorat la 2-0 în minutul 31 prin Kucka.

Cagliari a redus din handicap prin Pavoletti (39) dar Man a refăcut diferența de două goluri după ce a marcat de la 16 metri în minutul 59. A ieșit apoi la rampă Răzvan Marin care a redus din handicap în minutul 66. Românula jucat foarte bine iar la final a fost declarat omul meciului.
În prelungiri Parma a intrat cu un avantaj de un gol, avantaj ce părea că va fi suficient pentru victorie. N-a fost așa pentru că în minutul 90+2 a egalat Perreiro și apoi, în minutul 90+4 Cerri a marcat cu capul de la 6 metri gol cu care a adus victoria echipei sarde. Dar, cu câteva secunde mai înainte, minutul 90+3, Mihăilă a pătruns în careu și din 6 metri, din unghi, a șutat în portarul lui Cagliari.

După acest meci Parma rămas cu 20 de puncte și ocupă penutimul loc în Serie A având șanse minime de salvare de la retrogradare. Dar și Cagliari este pe un loc retrogradabil, pe 18, la 2 puncte de locul salvator.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns