Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

18 permise de conducere suspendate miercuri în Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii sătmăreni au efectuat în 16 iunie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ.

Au fost activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 58.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 18 conducători auto.
Vă prezentăm câteva exemple în rândurile următoare.

Nouă conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h.

Un șofer nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea trecerii de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Cinci conducători auto au fost depistați de polițiști la volanul autoturismelor, sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testați cu aparatul alcooltest, au reieșit valori cuprinse între 0,11-0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trei permise de conducere au fost reținute de polițiști pentru alte abateri la regimul rutier.

Polițiștii rutieri, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat miercuri, 16 iunie, pe raza localității Ciuperceni, o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.755 lei.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 4 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare, astfel:

• Un certificat de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare au fost reținute pentru lipsa asigurării obligatorii pentru răspundere civilă auto.

• Un certificat de înmatriculare a fost reținut pentru anvelope uzate peste limita legală.

• Alte două certificate au fost reținute pentru emisie de noxe peste limita legală.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Trei persoane acuzate de furt

Alte doua furturi sunt cercetate de politistii sectiiilor de din judetul Satu Mare. Doi barbati au furat componente auto, iar un minor a sustras 250 lei.