Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (18 iunie 2021)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Te afli la un nou început, iar entuziasmul cu care ai pornit te ajută să progresezi, să depășești cât mai repede primele etape. Oricât de mult te-ai grăbi, drumul pe care ai pornit nu se va termina la prima cotitură, pe asta vei merge mult, poate, chiar toată viața.

TAUR. Abia aștepți sfârșitul de săptămână, pe care, de data aceasta ai vrea să-l petreci în familie, cu prietenii, sau cu cei apropiați sufletului tău. Demult nu ați mai avut ocazia să stați o zi întreagă împreună, iar acum vrei să te folosești pe deplin de ocazia ce se arată.

GEMENI. Conflictul care se iscă, cu toate că nici ție nu-ți face nicio plăcere, are totuși o latură constructivă, căci va scoate în evidență tocmai competența ta cu care abordezi problemele. Persoane suspuse vor observa, cât de bine pregătit ești și ce bine te descurci.

RAC. Faci parte dintr-un colectiv bine închegat, în care comunicarea și conlucrarea merg excelent. Astăzi trebuie să vă uniți cu toții forțele într-un scop comun bine definit și deoarece colaborați de minune, terminați repede și sarcinile și tot împreună veți și sărbători.

LEU. Gelozia poate afecta negativ armonia de cuplu, căci îl bănuiești pe cel drag de fapte de care, probabil, nici nu se face vinovat. Sentimentele sunt puternice din ambele părți, dar tu, fiind o fire extrem de hotărâtă, vrei să știi totdeauna exact ce se petrece în jurul tău.

FECIOARĂ. Visezi frumos și ești convins că planul care se naște acum în mintea ta are sorți de izbândă și îl vei realiza cât de curând. Rețeta succesului în acest caz e să reușești să-ți menții gândirea pozitivă și să nu-ți pierzi convingerea că totul va ieși așa cum vrei tu.

BALANȚĂ. Pleci la drum și vrei să uiți pentru un timp de tot ce lași în urma ta. Că e vorba de un concediu mult dorit, sau doar o schimbare în planurile tale, privești noul sens cu satisfacție și cu optimism, deoarece poți fi ferm convins că va aduce ceva frumos în viața ta.

SCORPION. Ai ceva bani în cont, dar îi vei folosi pentru a achita o plată, deci te va scăpa doar de o restanță pe care o duci după tine de un timp. Banii se duc astăzi în direcții care nu-ți oferă nicio plăcere, totuși, vei fi mulțumit pentru că nu vei rămâne cu datorii.

SĂGETĂTOR. Nu tot căuta să pui pe seama unor factori externi atitudinea ta, nici amabilitatea și nici bosumflarea. Nici vorbă de așa ceva, tu știi exact ce, cu ce motiv faci, iar când ești mai dur, înseamnă că cineva te-a jignit, sau vrei să-ți impui punctul de vedere.

CAPRICORN. Ești o companie plăcută pentru oricine, căci totdeauna ai un efect mobilizator asupra celor din jurul tău. Discuți cu toată lumea, iar cine te are în preajmă se simte bine, relaxat, pentru că întreții foarte bine discuția, aduci bună dispoziție și zâmbet tuturor.

VĂRSĂTOR. Toate schimbările ce se petrec în aceste zile în viața ta, bune sau rele, le dirijezi tu singur. Degeaba ți le explici tu pe toate, invocând motive independente de tine, ori persoane care te atrag sau te resping, toate acestea nu sunt alt ceva decât niște explicații.

PEȘTI. O femeie mai în vârstă, mama ta, o soră mai mare, bunica, o prietenă mai matură decât tine, vede până în adâncul sufletului tău și indiferent că e bine sau rău, știe ce se află acolo. Nu încerca să o minți, mai bine acceptă-i sfaturile, pentru că știe ea ce vorbește.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.12 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 04.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN