Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bărbați din Satu Mare sub interdicția de a se apropia de unele persoane

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 11 octombrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate au pus în executare Ordinul de protecție emis de către Judecătoria Carei pentru o perioadă de 6 luni, pe numele unui tânăr, de 19 ani, din Satu Mare. Acesta are obligația de a păstra o distanță de 100 de metri față de o femeie, de 60 de ani, oriunde s-ar afla aceasta și o distanță minimă de 100 de metri față de locuința femeii, situată în Ciumești.

Tot în 11 octombrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate au pus în executare Ordinul de protecție emis de către Judecătoria Satu Mare pentru o perioadă de 6 luni, pe numele unui bărbat, de 47 ani, din Satu Mare.
Acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de o femeie și fiica minoră a acesteia, precum și de locuința celor două și unitatea de învățământ a minorei. De asemenea, bărbatului i s-a interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu cele două persoane.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Poliţiştii au confiscat brazi şi petarde

Pentru ca sătmărenii să-şi petreacă Sărbătorile de iarnă în linişte şi siguranţă, la adăpost de acţiunile ilegale ale persoanelor ce încalcă legea, poliţiştii sunt la datorie în această perioadă, intensificând acţiunile în mai multe domenii. Se urmăreşte combaterea evaziunii fiscale, mai ales în domeniul comerţului cu legume, carne, fructe şi obiecte ornamentale (jucării, obiecte de sezon), şi prevenirea furturilor de lemne şi a comercializării ilegale de pomi de Crăciun. Se acţionează de asemenea, pentru prevenirea oricăror incidente soldate cu rănirea unor persoane ca urmare a folosirii necorespunzătoare a articole pirotehnice interzise.