Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sorin Grindeanu, preşedinte al Camerei Deputaţilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
sorin-grindeanu

Deputatul PSD Sorin Grindeanu va prelua preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, în urma unui vot exprimat marţi, 2 noiembrie 2021, în Biroul Permanent al Camerei.

Decizia a fost luată după ce a expirat mandatul de interimar al liberalului Florin Roman.

Liberalii s-au abţinut de la vot, iar USR s-a opus, dar Grindeanu a reuşit să obţină această funcţie cu voturi de la PSD, UDMR, minorităţi şi AUR.

„Mă bucur că domnul Grindeanu a reuşit să creeze o majoritate în Parlament, să fie preşedinte interimar”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

„A fost un vot în care cei de la PSD şi ceilalţi – 7 au votat pentru mine. Următoarea propunere era dna Prună. Având majoritate, nu s-a mai supus la vot”, a spus Grindeanu.

Deşi liberalii nu au votat, alegerea ar fi un prim pas spre noua alianţă PNL-PSD.

„Partidul Social Democrat îşi asumă şi în această criză să intre la guvernare. Vom vedea înspre ce direcţie duc lucrurile”, a declarat, marţi dimineaţă, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. @Babacu, fără supărare dar nu e nicicum de vină PSD că cei de la guvernare sunt inconștienți. Ce rădeau unii când Zdragnea și-a demolat două guverne proprii pentru interesele meschine ale unui grup restrâns! Și uite ce s-a întâmplat acum! Intrăm în iarnă, au explodat cazurile de covid, noi nu avem guvern plin de o lună și întrebare mare când vom avea un buget pentrul anul viitor? Nu e de glumă deja. Și repet, asta nu e vina #pesede. Câteodată ai impresia că nici nu le mai pasă de țară ori de pandemie numai să rămână ei în funcții. Dacă vor fi alegeri anticipate eu ca votant penele prin prezenta anunț că nu mă duc la vot. Pentru că pe Cîțu nu îl pot vota. Etnobotanicele sunt legale la noi? Și nu voi vota răul mai mic, asta să fie clar!

Lasă un răspuns