Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sâmbătă, Recolta Dorolț s-a întors din Ungaria cu o victorie categorică

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Recolta Dorolț își continuă seria meciurilor de pregătire. La sfârșit de săptămână a jucat în Ungaria, la Csenger, într-un meci în care s-au înscris 8 goluri. Echipa sătmăreană, antrenată de Cosmin Iuhas, a obținut o victorie categorică, scor 6-2 (2-2).

Echipa gazdă a deschis scorul, dar Recolta a egalat în minutul 20 prin Șimon. Ungurii s-au dus la 2-1, prin minutul 30, dar la pauză s-a intrat la egalitate, după ce Cosmin Iuhas a bătut bine o lovitură de la 20 de metri, direct în poartă (min. 45). După pauză au mai marcat Baior, D. Vincze (2) și Caba.

Recolta Dorolț: Cherecheș – Szantai, Iuhas, Catslan, Mester, Cireap, Șimon, Fechete, Băbuț, Lakatos, D. Vincze. Au mai intrat Rapolti, L. Vincze, Baior, Săvianu, Caba, Lăpuște, Cubas, P. Sabău, Aspru.

”S-a jucat pe teren sintetic, contra echipei din Csenger care evoluează în eșalonul al patrulea. Este o echipă foarte bună, iar prima repriză a fost una echilibrată. A doua ne-a aparținut în totalitate. Îi felicit pe băieți pentru implicare și mulțumim conducerii echipei pentru condițiile pe care ni le oferă”, ne-a declarat Cosmin Iuhas.

Programul Recoltei în perioada următoare:
• 6 februarie cu Unirea Tăşnad
• 13 februarie cu Sportul Botiz
• 20 februarie cu Sighetu Marmaţiei
• 27 februarie cu Talna Oraşu Nou
• 6 martie cu Energia Negreşti Oaş
• 12 martie cu CSM Victoria Carei

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns