Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: ce spune Poliţia că s-a întâmplat la Cehal?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tragedie în Cehal, duminică după masa, în jurul orei 18.00. Potrivit localnicilor, 5 adolescenţi de 16 – 18 ani au furat o maşină şi s-au gândit să se plimbe cu ea pe uliţele satului.

Lipsa de experienţă şi-a spus însă cuvântul. Pe drum drept, la o viteză de aproximativ 100 km/h, maşina a derapat, băiatul de la volan a pierdut controlul şi autovehicolul a ajuns în şanţ. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie, pompieri din Tăşnad şi SMURD.

La venirea forţelor de ordine, în maşină au mai rămas doi tineri care au fost transportaţi la spital.

 

 

Prezentăm şi punctul de vedere oficial al IPJ Satu Mare:

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tăşnad au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Cehal.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr, de 18 ani, din Cehal, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp electric, ajungând ulterior într-un şanţ. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui tânăr, de 17 ani, din Cehal, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Ca urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul aflat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Cinci permise de conducere au fost suspendate

Abaterile constatate în trafic au fost sancţionate de poliţişti şi în urma acţiunilor rutiere derulate marţi, 26 martie. Cinci şoferi au rămas fără permise, iar pe numele altor conducători auto au fost întocmite dosare penale.