Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Carei: trei străini, prinşi la graniţa cu Ungaria

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Carei au depistat în apropiere de frontiera cu statul maghiar trei cetăţeni străini care intenţionau să iasă ilegal din ţara noastrăpentru a ajunge în vestul Europei.

În data de 07 aprilie a.c., şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate.

În jurul orei 02.00, lucrătorii PF aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei de stat au observat cu aparatura de termoviziune, un grup de persoane care se îndreptau dinspre localitatea Carei spre graniţa cu Ungaria, nejustificându-şi prezenţa în zonă. Persoanele au fost somate să se oprească, fiind executate trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Persoanele în cauză au fost oprite şi conduse la sediu pentru cercetări, constatându-se că sunt cetăţeni străini: două din Coasta de Fildeş – în vârstă de 19, respectiv 23 de ani, iar a treia din Senegal, în vârstă de 24 de ani. Acestea intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în cele din urmă în vestul Europei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoanele au fost predate lucrătorilor Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns