Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UEFA “taie în carne vie” și scoate din circuit fotbalul din Rusia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

UEFA a luat o decizie dură împotriva Federației de Fotbal din Rusia sancționând în bloc toate echipele, seniori și juniori, la nivel de reprezentative naționale și echipe de club. Toate acestea sanțiuni vin după declanșarea războiului pe care Vladimir Putin l-a început în Ucraina în urmă cu două luni.

Lista sancțiunilor este una lungă, iar noi vă prezentăm câteva dintre ele.

1.Niciun club rus nu va participa la sezonul 2022-2023 al competiţiilor UEFA de cluburi, Champions League, Europa League și Conference League.
1. Echipa națională masculină a Rusiei nu va participa în Grupa 2 a Ligii Națiunilor și va fi clasată automat pe locul 4.
3. Echipa națională feminină a Rusiei nu va mai participa la Campionatul European din 2022, programat în perioada 6-31 iulie, iar locul său va fi luat de Portugalia, adversara învinsă de Rusia în play-off.
4. Rusia nu va avea cluburi afiliate care să participe la competițiile aflate sub egida UEFA în sezonul 2022/2023. În consecință, vor fi excluse toate echipele de club masculine și feminine, din toate competițiile sale.
5.Rusia va primi cel mai mic coeficient UEFA pe care l-a avut într-unul din ultimele cinci sezoane – 4,333 pentru cluburi și 1,750 pentru echipa națională.
6. Naționala feminină a Rusiei nu va participa la Campionatul European de Futsal, programat în perioada 1-3 iulie în Portugalia, și va fi înlocuită de Ungaria.
7.Comitetul Executiv al UEFA a exclus de la masa discuțiilor ofertele Rusiei pentru a organiza Campionatul European din 2028 sau 2032.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

6 comentarii

  1. N-are nici o importanta, de aceea se face. Si fara “taierea in carne vie” UEFA este un gunoi masonic.
    Oricum, sportul modern are ca scop doar lipirea nenorocitilor in fata ecranelor si “urnarirea” nimicului. Si intre timp merge spalatul creierelor cu “reclame”.

  2. Ati vazut ca si americanii sint capabili de tradare? I-au tradat pe romani, au vindut uzina Ford Craiova catre turcii de la Otosan. Si nu le-au spus nimic autoritatilor romane decit dupa finalizarea tranzatiei. Astia sint partenerii strategici? Cind au plecat din Belgia au anuntat din timp si a fost o mare dezbatere publica, cu “partenerii strategici” romani nu s-au mai obosit.

  3. Isterie sportiva indreptat impotriva sportivilor rusi !, Ridicol……Ce are de castigat UEFA din asta ???. Pe Putin il doare-n tocul de la pantofi asemenea masuri luate de-a dreptul ridicole. Asistam la aparitia sportului politic !!!. In mod normal, sportul ar trebui sa fie separat de politica !. Si sportul a devenit unul mizerabil la fel ca si politicul. Nici in antichitate nu au fost exclusi sportivi de la competitii ale caror tari erau in conflict direct ( razboi ) !!!. Si sportul a ajuns sa fie subordonat presiunii politicului partinic din exterior !!!. In schimb. provocatorii ucraineni au dreptul sa participe pt. ca prostii se blocheaza la efect fara sa tina cont de cauza !. In mod normal ar fi trebuit eliminate ambele state aflate in razboi fara exceptie sau niciuna !.

  4. Excluderea sportivilor din competitii nu inseamna “taie in carne vie”, ci “capul plecat al Europei in fata SUA”. Se vede ca Europa este mult prea slaba, ar vrea sa renunte la sanctiuni dar nu poate, depinde prea mult de americani. Nu spun ca este neaparat rau, decit cu rusii mai bine cu americanii, dar asta e realitatea, UE va fi puternica atunci cind va avea o singura Constitutie, un singur Guvern si un Parlament cu puteri depline (actualul Parlament European nu are drept de a initia legi).

Lasă un răspuns