Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (17 mai 2022)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Nu pune la suflet conflictele ce se ivesc în jur, căci acestea nu au nicio legătură cu tine. Cei implicați se hărțuiesc pentru supremanță, dar tu știi că niciunul dintre ei nu are nici cea mai mică șansă să calce pe acea treaptă mult râvnită de pe scara ierarhică.

TAUR. Ai o reacție potrivită în fața unei situații aparent dificile, și nu îți pierzi cumpătul, așa cum fac ceilalți. Ai în jur numai oameni îngrijorați, care se plâng mereu, nimic nu le convine, dar tu, cu diplomația ta, îi faci să înțeleagă că nici nu e așa de negru dracul.

GEMENI. Viața de cuplu reia cursul său normal, datorită unei discuții echilibrate pe care o porți cu partenerul. Este o zi ideală pentru clarificarea neînțelegerilor, pentru sprijin reciproc la nevoie, totul e să fiți amândoi la fel de dispuși să stați la masa tratativelor.

RAC. Faci parte dintr-un colectiv unde sunt doar persoane dragi sufletului tău, iar relația ce vă leagă trece dincolo de simplă colegialitate sau de cooperare. Există o afinitate aparte între voi, o strânsă legătură sufletească care parcă vă leagă ca pe o mare familie.

LEU. Ai ceva bănuți puși deoparte, pe care îi tot aduni de ceva vreme, dar sentimentul de avuție nu durează mult. Banii vin și se duc, dar ceea ce îți cumperi acum, va fi de mare folos, deci nu ai niciun motiv de supărare, pentru că nu-i arunci pe lucruri inutile.

FECIOARĂ. Chiar dacă tu ai idei grozave, acestea nu pot fi transpuse deocamdată în practică, pentru că îți lipsesc banii necesari. Trebuie să faci rost de ei sau să aștepți să se mai adune câte ceva în cont, abia după aceea te poți apuca de un astfel de proiect de anvergură.

BALANȚĂ. Se apropie vacanța, concediul, sau poate un week-end prelungit pe care îl pregătești în mintea ta de o bună vreme. Îți dorești nespus de mult să pleci într-un loc unde nu ai mai umblat, dar se pare că totuși, nici de data aceasta nu acolo vei ajunge.

SCORPION. Ai mult de lucru săptămâna asta și nu va fi ușor nici mai departe, dar și rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Ți se arată un venit suplimentar frumușel sau o apreciere excelentă la un interviu, la un examen, iar reușita atrage după sine noi realizări.

SĂGETĂTOR. Viața sentimentală îți oferă cele mai multe bucurii astăzi, căi ai parte de momente romantice, pline de tandrețe în compania partenerului de suflet. Cei căsătoriți vor putea discuta și își vor face planuri legate de confortul casnic și de bunăstarea comună.

CAPRICORN. Ești plin de entuziasm și de optimism cu privire la un moment, un examen ce se apropie și îl aștepți cu sufletul la gură. Știi că niciun succes nu se dă pe gratis, deci dacă vrei să iasă totul bine, mai ai mult de muncit și vei mai avea câteva nopți albe.

VĂRSĂTOR. Ai planuri mari privind cariera, funcția, sau poziția ta profesională. Dacă te gândești să urmezi o altă facultate sau alegi să te înscrii la un curs de perfecționare, nu mai sta prea mult pe gânduri, fă-ți dosarul și profită de oportunitățile acestei perioade.

PEȘTI. Ți se arată o zi perfectă pentru o victorie frumoasă într-o confruntare intelectuală. Un examen important, o discuție prin care trebuie să-ți impui punctul de vedere, un concurs de rang înalt, sau un interviu pentru un nou job îți pot aduce un succes nesperat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.04 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 04.07 Ne aflăm în zodia RAC